Partyflock
 

Latin Lovers

gepubliceerd door , op
Met een extra dikke line-up komt Latin Lovers weer naar de meest felbegeerde Beachhouse van Scheveningen: Brunotti! Op zaterdag 30 juli is het lekkerste en meest vrouwvriendelijke strandfeest weer prominent aanwezig in deze badplaats. Latin Lovers hoort thuis op het strand en met twee vorige super edities in de pocket kijkt iedereen alweer uit naar de volgende. Samen met de artiesten ROOG, Gregor Salto, Chris Rox & Jasper Clash, Matt Styles en MC Haits gaat ook dit weer een legendarische Latin Lovers On The Beach worden!

Voor het derde jaar strijkt Latin Lovers neer in de te gekke strandtent Brunotti Beach House. Van 22.00 tot 04:00 uur is deze unieke strandtent hét decor voor een supervet zomers strandfeest! Lekker in de open lucht (bij mooi weer kan het dak open, bij slecht weer is het dak dicht) genieten van de vetste trommels en percussies, de leukste mensen en de heerlijke Mojito's! Op je slippers dans je tot diep in de nacht met het zand tussen je tenen, kijkend naar de sterrenhemel boven je en op de achtergrond hoor je de kolkende golven van de Noordzee! Ook tijdens deze derde strandeditie zal Latin Lovers weer extra uitpakken en wordt het zo'n heerlijk strandfeest waar je het hele jaar al naar uitkijkt!

Met een super line-up zal Latin Lovers iedereen verwennen met de lekkerste trommels. 50% van de Housequake formatie dj ROOG komt het muzikale niveau omhoog tillen en ook de koning van de salsa en latin beat Gregor Salto is represent. Met Chris Rox & Jasper Clash gieren de vocalen over het strand en zal een kolkende dansvloer tot gevolg hebben. Matt Styles zal net als in de Latin Lovers On Air Radioshow met zijn fameuze On The Beach sound de avond opwarmen zoals alleen hij dat kan en op vocaal gebied zal MC Haits opnieuw zijn opwachting maken!

Speciaal voor het strand: Ladytickets!
Omdat 70% van de bezoekers op Latin Lovers bestaat uit de mooiste dames, doet de organisatie speciaal voor de strandedities graag iets terug. Voor een bedrag van€17,50 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn alleen online te bestellen via www.footclub.nl of je haalt ze bij de Free Record Shop bij jou in de buurt.

Speciale VIP tafels
Met zo'n leuke avond op de agenda hoort natuurlijk de mogelijkheid tot VIP! Met al je vrienden een tafeltje met een flesje drank, op een betere manier kun je het niet vieren toch? Met een beperkt aantal VIP tafels biedt Latin Lovers een uniek assortiment aan. Voor meer informatie en reserveringen stuur je een mailtje naar vip@footclub.nl

Zet dus snel zaterdag 30 juli in je agenda, iPhone, HTC of Blackberry want een strandeditie met Latin Lovers, Brunotti Beach House én Scheveningen laat jij toch niet zomaar aan je voorbij gaan?