Partyflock
 
­ Nederland

Bloomingdale XXL Pinksterspecial

gepubliceerd door , op
Bloomingdale XXL
23 mei 2011
FeestBloomingdale XXL · Pinkster Special
Datumzondag 12 juni 2011
WinactieBloomingdale XXL actiegesloten
LocatieBloomingdale Site
Terwijl alle zon-, zee- en strand(feest)liefhebbers nog nagenieten van een mindblowing Bloomingdale xxl editie waarbij Defected hoofdrol speelde, maakt BC Bloomingdale zich nu alweer op voor een overtreffende stap binnen de XXL reeks. En met Pinksteren nabij, stapelt BC Bloomingdale alle ingrediënten opeen om jou op zondag 12 juni vanaf 14:00u te verwelkomen in de wereld van Bloomingdale XXL met een feestelijke Pinkster Special!

Bloomingdale XXL
Krachtig en bruisend; Bloomingdale XXL doet vanaf april haar naam eer aan en elke maand blijkt maar weer hoe geliefd het grootse concept bij BC Bloomingdale is. Duizenden liefhebbers komen vanuit alle windstreken per auto, fiets, scooter, ov of zelfs per helikopter naar het Bloemendaalse strand, om van hun zondagavond tot iets onvergetelijks te maken. Dus kies je vervoersmiddel, zorg voor een bob, poets je zonnebril op en schuif je teenslippers aan terwijl je een lievelingsdrankje voor ogen houdt. Want zeg nu zelf; de zomer, de zondag, Pinksteren, de lekkerste dj's, de mooiste mensen, de heerlijke zeelucht of stiekem de overtuigingskracht van het barpersoneel.. eigenlijk is er altijd wel een reden om de roséflessen te ontkurken – dus zo ook op de Pinksterzondag 12 juni!

Line up
Zoals je weet laat Bloomingdale de spanningen hoog oplopen door tot het laatste moment te wachten met het publiceren van haar XXL line-up. En hierbij is het hoog tijd geworden die spanning te doorbreken! Onder begeleiden van MC Gee, staan voor jou klaar:



Tickets
Tickets kosten €15 ex. fee en haal je enkel online via www.bloomingdalebeach.com. Onthoud dat Bloomingdale XXL berucht staat om haar sold out edities dus wacht niet te lang met bestellen!