Partyflock
 
­ Nederland

Ground Zero actie in Midtown Eindhoven

gepubliceerd door , op
Ground Zero actie in Midtown Eindhoven
3 juni 2011
OrganisatieMid-Town Site
LocatieMid-Town
Met nog maar één week te gaan is er nog net voldoende tijd over om je slag te slaan bij de Midtown Shop in Eindhoven of op www.midtownshop.nl. De collectie Ground Zero artikelen gaat tegen hele scherpe prijzen de verkoop in om jou helemaal in stijl naar dit unieke evenement te kunnen laten gaan. T-Shirts voor €7,50, hoodeds voor €15, topjes voor €7,50 en sweaters voor €10! Ook de CD's en DVD's van Ground Zero zijn te koop tegen stuntprijzen: drie artikelen voor 25 euro!

Deze actie gaat vanaf morgen in en duurt tot en met volgende week zaterdag. Aanstaande zondag is het filiaal van Midtown ook geopend van 12.00 tot 17.00 uur en uiteraard is de E-shop 24 uur per dag beschikbaar, alle reden dus om even goedkoop te gaan scoren..

9 opmerkingen

 
Cool b) Ff checke morgen dus! (Y)
Beter korting op een entree kaartje dan halen ze nog wat meer bezoekers binnen(Y) Harmony of hardcore neemt heel veel bezoekers af op die dag puur omdat het niet meer een nacht festival is. Jammer dat organisaties hier niet op inspelen en wat aan doen:/
laatste aanpassing
Idd, waarom geen kaartverkoop?
nou ik heb er zin in!!

lekker knallen!

maar idd echt jammer dat het niet meer in de nacht is!
tjah wrrm geen kaartverkoop, omdat ze in het begin al dik 10000 kaarten hebben verkocht met de special voorverkoop acties, bussloo mag er geloof ik 18 of 20000 hebben dus ze hebben al veel verkocht in die 3 special presales.

des al niet t emin, de nacht was geweldig nu is het nogsteeds leuk hoop ik:)
 
Uitspraak van Ofe op zaterdag 4 juni 2011 om 11:27:
Idd, waarom geen kaartverkoop?

omdat ze van de cd's en dvd''s afmoeten :-)
Ground Zero RULES!!!!!!! Respect!!!