Partyflock
 
­ Nederland

We all love 80's & 90's

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 30 juli presenteert Unomodo de volgende editie van We all love 80's & 90's in Off_Corso. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Off_Corso.

We all love 80's & 90's is al jarenlang een vaste waarde in de programmering van Off_Corso en dat niet zonder reden. De reguliere bezoekers van We all love 80's & 90's weten wel waarom dit feest zo succes is. Het is namelijk een avond vol met; de beste muziek, de leukste tv-momenten, de tofste aankleding en natuurlijk een geweldige sfeer. We nemen je mee terug naar de tijd dat je nog stond te gabberen op 'Don't leave me alone' van Paul Elstak en dat je een op casettebandje opgenomen 'Unbreak my heart' van Toni Braxton helemaal grijs draaide. De leukste tijdreis op de dansvloer zal worden begeleid door de leukste tv-filmbeelden van de jaren 80 en 90. Zo herriner jij je vast nog wel de buitenaardse ontmoetingen van 'Scully' en 'Mulder' in de X-files of de 'zich uit iedere benarde situatie knutselende' McGyver. Om nog eens te genieten van alles wat deze geweldige twee decennia te bieden had moet je het volgende doen. Onderstreep de zaterdagavond van 30 juli in je agenda, trommel al je vrienden bij elkaar en kom naar Off_Corso toe… want we houden allemaal van de jaren 80 en 90.

De Rotterdamse editie van We all love 80's & 90's vindt elke maand plaats in de inmiddels alom bekende club Off_Corso, te vinden in hartje Rotterdam. Gevestigd in een oude bioscoop biedt het sfeervolle Off_Corso het ideale decor voor een reis terug in de tijd. Tijdens elke editie van We all love 80's & 90's nemen de beste DJ's plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ's zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

We all love 80's & 90's is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Winkel van Sinkel Utrecht, Panama Amsterdam, De Effenaar Eindhoven, 013 Tilburg en Off_Corso Rotterdam. De beste DJ's draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.