Partyflock
 

Love Family Park 2011

anoniem gepubliceerd op
Op zondag 3 juli belooft Love Family Park wederom iets heel bijzonders te worden. Alleen al de line-up doet de meesten verlangen naar de zomer die voor de deur staat. Drie fantastische areas, een heel dik geluid en speciale deco toveren de locatie om tot het feest van het jaar. Join the Love Family en beleef je ideale 'zon'dag in het park! Warme zomersferen, je liefste vrienden om je heen, chillen op je kleedje, dansend op je blote voeten in het gras met de vetste beats op de achtergrond!

Sven Väth, Love Park's lieveling, komt uiteraard weer langs om de geheimen van de Mainwiesen te onthullen. Verwacht buitengewone sets van Ricardo Villalobos, Luciano, Karotte en het back-toback optreden van Mathias Kaden en Daniel Stefanik. Kijk daarnaast uit naar de debuut live acts
van Guillaume & the Coutu Dumonts, Kollektiv Turmstrasse en Cadenza-act Frivolous. Nieuwe gezichten en all time favourites zorgen voor een harmonieuze mix op muzikaal gebied. Vanuit heel Europa komen meer dan 15.000 bezoekers jaar na jaar om het bijzondere Love Park gevoel te beleven, dit jaar voor de 16de keer.

Op deze 2011-editie zullen wederom de watergordijnen zorgen voor afkoelingsmomenten. Nieuwe decoratie tovert het terrein om tot een kleurrijk juweel en bij het vallen van de avond zullen lichten video-effecten het park onderdompelen in een magische lichttempel. Naast de grote Led-schermen zijn er technische verrassingen te bewonderen die van het Mainwiesen decor een uniek spektakel maken tijdens de zonsondergang. En geen einde van Love Park zonder Sven Väth's legendarische woorden en een groots vuurwerk. Vanuit België en Nederland worden verschillende busreizen naar Love Family Park aangeboden. Check voor onze partners de website.

Line-up:
Sven Väth
Ricardo Villalobos
Luciano
Loco Dice
Marco Carola
Karotte
Mathias Kaden & Daniel Stefanik b2b
Dominik Eulberg
Zip
Matthias Tanzmann
Robert Dietz
Sascha Dive
tINI
Guillaume & the Coutu Dumonts –live-
Kollektiv Turmstrasse –live-
Frivolous –live-

Tickets:
Tickets kosten!36,- exclusief fee en zijn verkrijgbaar als print@home ticket.

Voorverkoop & overige info:
www.lovefamilypark.com
Facebook

1 opmerking

 
volgend jaar toch maar eens heen... :)