Partyflock
 
­ Nederland

Nog twee weken tot Freshtival
The circus of life

gepubliceerd door , op
Freshtival
1 maart 2011
Over twee weken is het zover, dan zal circus Freshtival wederom neerstrijken op Recreatiepark Het Het Rutbeek. Met zeven area's, zal Freshtival groter zijn dan ooit en is het aanbod overweldigend. Of je nou voor de mainstage uit je dak gaat, wegdroomt in de diepte van de Basic Grooves area, keihard uit je plaat gaat in Superbash, of hossend en feestend in de Carnaval in Twente ronddwaalt, overal is een plek voor jou op Freshtival. Freshtival zal in 2011 tevens een recordaantal bezoekers verwachten en doet daarmee het motto 'hoe meer mensen, hoe meer vreugde' alle eer aan.

Opbouw begint over één week
Over precies een week zullen de eerste palen de grond in gaan, worden de stages opgebouwd en zal menig zweetdruppel het toneel raken. Ben je benieuwd naar de vorderingen van de opbouw? Zorg dan dat je het Twitteraccount van Freshtival volgt, hier en op alle sociale media platformen zullen foto's geplaatst worden zodat de voorpret al kan beginnen. Je vindt al deze media op www.freshtival.nl

Zon, meer & strand
De afgelopen twee jaar, heeft moedertje natuur haar van haar beste kant laten zien en was er volop zon en zomerse temperaturen. Uiteraard heeft Absolutely Fresh dit jaar wederom een zonnedans gedaan, Piet Paulusma extra in het spreekwoordelijke zonnetje gezet, Appolon, de zoon van Zeus en god van de zon aanbeden. Dit zou voldoende moeten zijn voor een onvergetelijk zonnige dag. Mocht er onverhoopt toch wat water vallen, heeft Freshtival ruim voldoende tenten en poncho's, om een geweldige dag te garanderen.

Volgende week Freshtival muziekweek
Een aantal artiesten die te zien zijn op Freshtival, hebben aangegeven jou als bezoeker graag alvast in de stemming te willen brengen. Ze gaan dit doen door middel van exclusief voor Freshtival gemaakte livesets. De artiesten die je volgende week kan verwachten zijn; Frontliner, Dani L Mebius, Tyler Hart en Jody Bernal. Houd www.freshtival.nl in de gaten voor deze livesets en download ze gerust voor in de auto, op je werk of om tijdens een feestje te kunnen luisteren.

Silent Disco
De laatste uren van Freshtival, zal de Carnaval in Twente veranderen in een area met een oorverdovende stilte. Dit neemt niet weg dat er volop gefeest zal worden want twee dj teams dagen elkaar uit in de Silent Disco. De platen die gedraaid gaan worden zijn op dit moment nog 'top secret', maar enkel met een koptelefoon zal je deze sensationele slotact kunnen beluisteren. Zorg ervoor dat je je op tijd meldt bij de Carnaval in Twente, want er zijn slechts een beperkt aantal koptelefoons verkrijgbaar.

Voorproefje op de timetable: Superbash
Omdat Freshtival zich niet meteen bloot wil geven gaat het de timetable gedoseerd openbaar maken. Bij deze eerst de timetable van de Superbash:

14:00 - 15:30 Dualdriven
15:30 - 17:00 Deepack
17:00 - 18:00 Toneshifterz Australië
18:00 - 19:30 Noisecontrollers vs Wildstylez
19:30 - 20:00 Frontliner live
20:00 - 21:00 Ran-D
21:00 - 22:30 Psyko Punkz
22:30 - 00:00 Zatox Italië
MC Da Syndrome

Kaartverkoop
Zoals Absolutely Fresh vorige week al aangaf, gaat de voorverkoop erg hard en lijkt het er sterk op dat alle kaarten voortijdig zullen worden verkocht. Wacht niet te lang met je beslissing want naast het missen van een onvergetelijke dag, zul je ook weer een jaar moeten wachten op de volgende editie. Tickets zijn verkrijgbaar op www.freshtival.nl en bij alle Free Record shops. Voor mensen die naar zowel Freshtival als Fantasy Island (zaterdag 18 juni) gaan, zijn er combitickets verkrijgbaar die het nog voordeliger maken om deze festivals te bezoeken.

10 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 65798, 65100, 60976}
Gaat goed komen dit!! Topfeest!!!!

Ben erg benieuwd hoe vet het er allemaal weer uit gaat zien, met de muziekstijlen zit het wel goed!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3614, 6793}
zininnnnnn
Alleen Deepack beetje raar in die timetable :o
Uitspraak van Oxygene op zondag 5 juni 2011 om 15:38:
Alleen Deepack beetje raar in die timetable :o

Ran-D en PP mogen anders ook wel worden omgedraaid :)..
 
Artiest Funky S
Zin innnnnnnnnnnnnnnn
Word net zoals vorig jaar weer eens geniaal!
superveel zin in:D wordt weer een mooieeeeeeeeeeeeeeee!!!:bounce: