Partyflock
 
­ Nederland

PresiDance Pinksterboemmm

gepubliceerd door , op
Presidance
31 mei 2011
FeestPresidance · Pinksterboemmm ivites rush vs excellence
Datumzondag 12 juni 2011
WinactiePresidance actiegesloten
LocatieNumber Four Site
Op eerste pinksterdag geeft Presidance 'Pinksterboemmm' in Number Four de nieuwste uitgaansgelegenheid in hartje Utrecht langs de A12 en vlakbij de A2. De parkeerplaats biedt voldoende ruimte en ligt pal voor de deur. PresiDance is de naam van een nieuwe en frisse organisatie die Number Four als thuisbasis heeft. Geheel vreemd is het niet dat Presidance is ontstaan, na een lange periode bij een grote Venue de programmering en de beveiliging te hebben gedaan, hebben John, en Sandra Rijken van Olst hun eigen bedrijf opgericht.

Zondag 8 mei 2011 was de grand opening en dat hebben ze geweten ook. Velen hebben de opening meegemaakt en hebben deze locatie al mogen bewonderen. Een grandioos feest werd er gevierd en een nieuwe locatie voor mooie feesten is geboren. Superrijk geluid en een prachtige lichtshow zijn standaard aanwezig in deze club. Een prachtig mooi uitzicht heb je als je in de rook area staat.

PresiDance is een Organisatie die weet wat het is om de klanten goed te vermaken. Het Vriendelijke personeel van de beveiliging zal u verwelkomen zoals het hoort. Een warm ontvangst bij de entree als ook een welkomstdrankje, zijn een standaard begrip bij PresiDance. Verder word er de hele avond vers fruit en candy geserveerd door mooie Candygirls.

Iedereen is VIP bij PresiDance een aparte ruimte is er niet en wil PresiDance ook niet. 12 juni staat Presidance met Pinksterboemmm in de Number Four te Utrecht en dit word wel een hele dikke editie. Grote namen zullen aanwezig zijn om de bezoekers optimaal te vermaken. Baggi Begovic - Randy KatanaEric van KleefCor FijnemanAsino di MedicoMario Rijken van OlstRuben VitalisBobby Mimosa B2B Ricky Ricardo – Dj Energy – San Gosé – R-Daddy etc. etc.

Ook zal er volop entertainment aanwezig zijn. Go Go danseressen zullen deze gehele dag aanwezig zijn evenals ook een compleet team voor de special effects en Visuals die ruimschoots aanwezig zijn.
Ook zal S.E.V. aanwezig zijn om de gehele Lasershow voor zijn rekening te nemen. Presidance Pinksterboemmm Invites Rush vs Excellence vs Dutch House Maffia, Pinksterboemmm! Van vier uur 's middags tot 4 uur 's nachts, 12 uur lang feest met Pinksteren met vele dj's en 2 Mc's. Ook voor een zacht prijsje!

Check het hier en zet 'm in je agenda. Ticket zijn in de voorverkoop € 15,-. Tickets available bij Paylogic en bij alle Primera winkels, get them now...