Partyflock
 

Lexion The First

gepubliceerd door , op
Lexion The First
4 december 2003
FeestLexion · The First
Datumzaterdag 6 december 2003
LocatieLexion
Nieuws: Elke eerste zaterdag van de maand is het groot feest in de Lexion...

Niet echt schokkend nieuws natuurlijk, voorzover je al van nieuws kunt spreken. Al sinds het vroege bestaan is The First namelijk een vast gegeven en komen bezoekers elke maand weer van heinde en ver. Deze mensen hoeven we dan ook niet meer te vertellen wat The First precies inhoudt, maar voor degenen die nog niet eerder zijn geweest zetten we graag alles op een rijtje...

Op zaterdag 6 december is het weer zover! Dit keer iets meer bijzonder dan anders, want het is tenslotte alweer de laatste van het jaar. Ook nu zijn alle zalen weer geopend en zal de theaterzaal weer in het teken staan van de 70’s. Na het succes van vorige keer, toen sommige bezoekers niet weg waren te slaan, zal er ook nu weer een drive-in discoshow plaatsvinden. Alle populaire hits uit de jaren 70 zullen voorbij komen en men zal het gevoel hebben in een traditionele disco te staan!

In de overige vier zalen zullen de DJ’s echter gewoon hun vertrouwde klanken laten horen en zullen zij voor deze laatste editie van 2003 extra hun best doen. Spectaculaire dansacts zullen de avond bovendien nog completer maken. Kortom, weer een avond om niet over te slaan! De voorverkoop is al begonnen, dus wees er snel bij.

Voor meer info: www.lexion.nl

11 opmerkingen

nou vond het 70tig gedoe niet echt boeiend:D
Ben wel in een andere zaal te vinden;)
 
Ik ben er zeker bij :) Heerlijk!
 
ikke ook:bounce:
 
had ik maar weer geld......
volgende maand maar weer dan... :-(
Ben er ook voor THE FIRST time ;)
 
Artiest JeffreyT
To Cannes : It's your FIRST time, but it won't be your Last....
vond het zaterdag minder met dat jaren 70er gedoe
 
haha er zijn meer vrouwen dan bij hardcore feestjes "gt turbo terreur" :D