Partyflock
 
­ Nederland

De man zonder schaduw schittert vijf uur op het strand met speciale set

gepubliceerd door , op
Studio 80 and Linke Soep
12 mei 2011
FeestStudio 80 and Linke Soep · DMZS 5hr on the beach
Datumzondag 3 juli 2011
WinactieStudio 80 and Linke Soep actiegesloten
LocatieFuel Site
Zondag 3 juli, schetsen 25 graden met een zachte noord-ooster wind. Bij BC Fuel wordt het na de eerste House klanken al gauw duidelijk, hier is het feest! Vanaf vier uur in de middag kan je acht uur genieten van het beste wat Nederland te bieden heeft. Met twee dj's sterk zijn Studio 80 en Linke Soep represent op het strand, en niet met de allerminste.

De Man Zonder Schaduw (DMZS) zal met een unieke set van maarliefst vijf uur heel Fuel door elkaar schudden. Daar waar de meeste dj's een uurtje of twee krijgen om hun feel het publiek in te blazen is het natuurlijk uitermate zeldzaam dat deze situatie zich voordoet. Tijdens zo'n marathon set zie je pas echt de kwaliteit van de dj, en ja als iemand het kan.. DMZS! Wie DMZS zegt noemt natuurlijk ook in een adem GZG, als resident en organisator van deze organisatie zorgt hij altijd voor een sfeer exeptional! Feest is zondag 3 juli ook het credo, en iedereen is daarom uitgenodigd om deze vibe door te zetten op het Strand. Dus, kom jou favoriete man supporten op deze mooie strand dag!

High Tone, Alto Tono, Hoch Ton, High Tizzle, Haute Ton, Nagyobb Hang aka Hoge Toon zal de eerste drie uur voor zijn rekening nemen. De rode leeuw uit Grun is sinds dag een een ware hit, echter zal deze 'hit' een langspeler blijken.
In Groningen en omstreken is geen line-up compleet zonder hem, dit mede door de uitstekende muziek kennis en de wil om te presteren. Ook door zijn bescheidenheid is zijn gezelschap als dj en persoon gewenst, het is niet voor niets dat hij met regelmaat terug keert op Linke Soep in Studio 80. High five voor High Tizzle aka Hoge Toon!

Linke Soep gaat alweer zijn zesde jaar in als house organisatie met vele hoogte punten in het verleden kunnen ze heerlijk uitkijken naar het debuut op het strand. Aan het rijtje van loods-, oud & nieuw-, club-, boot- en undergroundfeesten en diverse festival hostings kan nu ook het strandfeest worden toegevoegd. Met de vaste goedgemutste aanhang die LS rijk is, de supporters van DMZS en heel Groningen dat leegloopt moet dit een jaarlijks terug kerend evenement worden waar het hele jaar naar uit kan worden gekeken!

Tickets voor deze ki-ka-klapper vanjewelste zijn te koop voor €12,50 op www.studio-80.nl, en met de eerste kaarten al verkocht kan nu al worden gesproken van een bliksemstart! Wacht voor deze dan ook niet te lang en voeg 'm aan je festival agenda toe, voor deze prijs een goed alternatief.

Hou 'm hoog en uit de schaduw!

1 opmerking

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
klaar voor...!