Partyflock
 
­ Nederland

Extra info Snowball XL
Ouddorp gaat los

gepubliceerd door , op
Bijna is het zo ver Snowball XL in location=5821] te Ouddorp. Ook al zijn de temparaturen hoog Snowball zal het coolste feest van het jaar worden! Snowball events staat bekend om zijn allround feesten en dit maken zij dan ook weer waar deze avond. Alle soorten stijlen muziek zullen deze avond voorbij komen en hierdoor hoeft echt niemand zich te vervelen. Deze editie is tevens de laatste editie Snowball van dit seizoen. Zodra de temperatuur weer zal terug lopen zal Snowball in het hele land gaan opduiken. Maar eerst mogen jullie genieten van het mooie zomerseizoen en de edities van Beachball, de zomerse tegenhanger van Snowball.

De avond zal rustig beginnen met wat R&B, urban en reggeaton speciaal voor alle vrouwen. Airwalk en A.P.F zullen deze avond opstarten. De draad zal worden opgepakt met een heerlijke house set door 2 zeer opkomende dj's. Sasha Avrosa en Evari Chaves hebben al aardig wat naam gemaakt in deze scene en zijn een zeer opvallende verschijning tussen deze line-up. Na deze 2 helden neemt Canta het stokje over. Deze dj is natuurlijk bekend van Sexy motherfucker en Latino grooves en is sinds kort een van de residents van Snowball events. Hij zal degene zijn die het publiek echt zal gaan opwarmen voor de 2 headliners van deze avond.

Nummer 1 feest dj van Nederland, Maurice, is er al helemaal klaar voor en zal zoals jullie gewend zijn van hem de leukste feestplaten aan elkaar mixen. De avond zal worden afgesloten door the godfather of hardcore: Paul Elstak en zal worden ondersteund door Ruffian. De rest van de avond zal vocaal ondersteund worden door Justice.
Speciaal voor de eerste 100 bezoekers zal er een flugel klaar staan, dus wees op tijd.
Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij elke Freerecordshop en bij de Kreek en het Praethuys te Ouddorp!

1 opmerking