Partyflock
 
­ Nederland

Planeet Roozendaal brengt muzikaal onderonsje van formaat

anoniem gepubliceerd op
Kleine jongens worden groot. Brent Roozendaal is 30 en dat viert hij aanstaande zaterdag in stijl met een dikke vette verjaardagsrave. Onder de noemer Planeet Roozendaal heeft hij exact 31 (voor ieder jaar 1) bevriende artiesten uitgenodigd om er een uitbundig muzikaal bacchanaal van te maken. Natuurlijk vindt dit alles plaats in Doornroosje. De plek waar hij al vanaf zijn zestiende kind aan huis is, de plek waar Drift bekend is geworden en zeker ook de plek waar hij nog altijd heel erg graag komt.

Dat de jarige Job van goede feesten houdt heeft hij de afgelopen jaren als dj en promotor wel bewezen. Met vaste concepten zoals Drift, Crackhouse, Breakfast Club, Mood Elevator en met eigen festivals zoals Drift Festival en Have A Nice Day levert hij het gehele jaar door een mooie bijdrage aan het Hollandse Club leven. Als dj rockte Brent de afgelopen tien jaar zowat alle gerenommeerde festivals en clubs en heeft hij volgelingen in alle hoeken van het land. On the road zijn er een hoop vriendschappen en monsterverbonden gesloten. De uitgenodigde artiesten zijn hier een mooie afspiegeling van!

In willekeurige volgorde komen Shumi, Pitto, Eric de Man, Carlos Valdes, Darko Esser, Aron Friedman, Sven Prinsen, Frank Haag, Lilith, KRY, Steven Pieters, Mark Wanders, Dimi Angélis, Esther Dune, Hilbert Stoon, Ferdi Blankena, DBS, Krimi, Sense Unique, Minotaur, Monokreck, Tommy Kornuijt, Tom Liem, Raymond Schmuckenslager, Kisakye, Anoesjka, DVO, M.Theben Terville, Maralina en natuurlijk Brent Roozendaal zelf. Allen zijn gevraagd om in korte back2back set de hardste klappers van dit moment te droppen. Soulvolle vocale ondersteuning is er in de vorm van Handel.

Dat dit alles een hele gezellige boel wordt. Dat is duidelijk. Voor deze speciale gelegenheid kun je de zwemspullen overigens thuis laten en kan er tevens vanuit worden gegaan dat je niet vroeg thuis wordt gebracht!

1 opmerking