Partyflock
 
­ Nederland

Misc Nights

anoniem gepubliceerd op
Vrijdag 6 mei start Misc Agency een gloednieuwe clubavond. In de onlangs verbouwde Chicago Social Club (voorheen bekend onder de naam BC12) gaat de eerste editie plaatsvinden. Tijdens Misc Nights staan de artiesten van Misc Agency en vooraanstaande (inter)nationale acts en organisaties centraal. Voor de eerste editie geeft de Servische Marko Nastic acte de présence samen met Mike Ravelli & Miss Melera, Kevin Arnemann, Tim Wolff en wordt de tweede zaal gehost door Overdose.am.

Met een kleine 20 jaar ervaring in de scene is Marko Nastic een van de grondleggers van de Oost-Europese techno. Door de jaren heen hebben zijn hoge BPM's plaatsgemaakt voor kwalitatieve tech-house welke zich laat kenmerken door Marko's warme sound en groovy ritmes.

Kevin Arnemann, het 18-jarige technotalent van Nederland, heeft een agenda waar je u tegen zegt met vele club- en festivaloptredens op onder andere Amsterdam Open Air, Obsession Outdoor, KrancK im Felde, Matrixx at the Park. 6 mei gaat hij de avond in stijl openen. Naast het harde werk kan Arnemann ook erg goed overweg met rustige sets en zal hij op deze avond zijn veelzeidigheid ten gehore brengen.

Tim Wolff gaat op zijn beurt bewijzen niet vreemd te zijn van subtiliteit. Wie hem tijdens Koninginnedag heeft horen draaien in Melkweg als afsluiter na Dave Clarke weet hoe stevig Wolff kan draaien. Vrijdag 6 mei zal hij zijn warme kant laten horen. Tim Wolff viel de afgelopen tijd op met boekingen op Awakenings en in het buitenland. Tim Wolff zijn 'The Straight Story EP' met remixen van Steve Rachmad en Estroe kreeg support van veel grote jongens als Kenny Larkin en Deetron.

Afsluiters van de avond zijn Mike Ravelli & Miss Melera. Afzonderlijk van elkaar hebben Ravelli en Melera een overvolle draai agenda die hun het ganze land laat zien. Maar zet ze samen op de juiste plek, juiste tijd en daar is die magie weer. Samen verkopen ze keer op keer de Stalker uit in hun hometown Haarlem en zijn ze deze zomer te bewonderen op onder meer GZG Zomerpark en Indian Summer Festival.

Host van de tweede zaal is Overdose.am. Dit jonge online-magazine is flink op weg een begrip te worden. Onder de naam Next Monday's Hangover hebben zij op diverse obscure lokaties feesten gegeven. Nu gaan zij de tweede area op zijn kop zetten met Tim Hoeben, Some Chemistry en Stijn Sadeé.

Misc Nights is niet aan één plek gebonden en host deze zomer onder andere een stage tijdens Matrixx at the Park op 18 juli tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen.

1 opmerking