Partyflock
 
­ Nederland

Het spannendste feest van Nederland komt naar Antwerpen op 4 juni

gepubliceerd door , op
B.I.T.C.H Exclusive is het feest bij uitstek als je van fetisj, kinky en extreem houdt. Een feest waar jij jezelf kunt zijn en kan genieten van heerlijke shows uit binnen- en buitenland. Als jij van een feest met mooie, ondeugende en openminded mensen houdt, zit je bij B.I.T.C.H goed. Om het ditmaal nog mooier te maken is de organisatie de samenwerking aangegaan met Exceptionnel die bekendstaat om de grotten- en haremfeesten in Limburg. Deze twee organisaties gaan samen de puntjes op de i zetten.

Als mensen zich afvragen of B.I.T.C.H nu ook van Exceptionnel wordt, is daarop het antwoord 'nee'. Deze B.I.T.C.H exclusive zal door deze samenwerking ook België laten trillen op zijn grondvesten. Twee organisaties die echt alles geven om de mensen het naar de zin te maken? Dat kan alleen maar vuurwerk worden. De voorverkoop is al gestart en de mensen hebben er zin in. B.I.T.C.H exclusive zal een internationaal tintje krijgen, want veel kaarten worden verkocht in België, Duitsland, Engeland, Luxemburg en zelfs Frankrijk. Uit Nederland zullen veel mensen een hotel nemen in Antwerpen. De organisatie is druk bezig om te kijken waar jullie het beste kunnen verblijven. Hierover krijgen jullie zeker heel snel info. Antwerpen is een prachtige stad en heel erg leuk om een weekend aan te wagen.



Speciaal voor jullie heeft de organisatie samen met Magic Creations een hele speciale winactie op poten gezet. Een actie waar je heel blij van wordt: €150 te besteden voor jouw nieuwe, leuke outfit voor B.I.T.C.H exclusive. Door dit feest aan te melden op Partyflock kun jij die €150 winnen. Zet dit feest meteen in je agenda: B.I.T.C.H. Een outfit van Magic Creations is echt de moeite waard. Karin staat al jaren op de B.I.T.C.H feesten en zelfs toen B.I.T.C.H nog Pervert heette was zij er al bij! Iedereen die naar B.I.T.C.H gaat, kent haar en door haar superkwaliteit is zij nog steeds een bekende stand op de B.I.T.C.H party's. Heb jij nog geen ticket? Koop dan je ticket bij Paylogic.
De VIP tickets zijn online al bijna uitverkocht!
Klik [u

Op www.crazyland.org staan nog veel meer voorverkoopadressen!

13 opmerkingen

Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Heel vet !!
 
Artiest Renji
Vette shizzle!!

Zin in :honger:
Ziet er zeker vet uit!!! :D
Ziet er goed uit!

Welke nummers worden er gedraait in het filmpje? :)
Antwerpen here we come! :P
 
Special created for B.I.T.C.H



Dit feest mag je niet missen, de naam zegt het al B.I.T.C.H exclusive hier hoort een exclusieve outfit bij en je kunt zelfs nog eens een waardebon van € 150,00 winnen wat moet je hiervoor doen?

je aanmelden bij de winactie hier op PF http://partyflock.nl/contest/15991 en naar B.I.T.C.H Antwerpen http://partyflock.nl/party/199442:B_I_T_C_H komen want daar wordt de waardebon uitgereikt.

http://www.magic-creations-webwinkel.nl
laatste aanpassing
TLEG Magazine zal gaan bijwonen. We willen BITCH aan New York city introduceren.
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
Strak feestje altijd :)
 
ziet er leuk uit.
helaas te ver weg is in belgie... :-(
 
Artiest House
Uitspraak van tleg op dinsdag 10 mei 2011 om 02:44:
We willen BITCH aan New York city introduceren.

Damn!!!!!!!!!!!!!!!!
yeahhhhhhh eindelijk eens dichter bij huis..
lijk me erg gaaf om het eens mee te maken want ik heb het nog nooit meegemaakt