Partyflock
 
­ Nederland
Element Rephlex is niet algemeen zichtbaar!
Element Rephlex is niet algemeen zichtbaar!
Element Planet Mu is niet algemeen zichtbaar!
Element Naked Lunch is niet algemeen zichtbaar!

IChiOne viert zevenjarig bestaan in OT301

gepubliceerd door , op
IChiOne
1 mei 2011
FeestIChiOne · Seven years
Datumzaterdag 4 juni 2011
LocatieOT301 Site
Samenhorigheid en vriendelijkheid komen samen bij feest voor alle zintuigen

Het zevenjarig bestaan van dansorganisatie IChiOne wordt gevierd in de Amsterdamse OT301 op zaterdag 4 juni 2011. Ondanks dat IChiOne tegenwoordig minder regelmatig feesten geeft, stipt het graag zijn zevende jubileum aan met een kenmerkende en vooruitstrevende line up waar zij bekend om staat. De avond start met een diner waar iedereen welkom is, voor bezoekers die later op de avond komen is er de gehele avond finger food.

Ondanks dat het aantal jaarlijkse feesten van IChiOne terugloopt, wordt het gevolgd door een immer trouwe achterban. IChiOne organiseert dan ook geen doorsnee clubavond. Het draait namelijk niet alleen om het feest, maar om de muziek, het decor en met name de sfeer. Als eerste haalde IChiOne toppers als Ramadanman, Breakage en Boxcutter naar Nederland, die enkele jaren later doorbraken en onder andere op festivals als 5 Days Off stonden.

Line up
Deze editie verwelkomt de organisatie met trots dgoHn (live, Rephlex, UK). Twee tracks van Macc & dgoHn stonden onverwacht in de top 10 favoriete tracks van het moment van Thom Yorke (Radiohead) en beiden zijn in 2010 door Richard D. James (Aphex Twin) en Grant Wilson-Claridge ingelijfd op hun label Rephlex. BBC dj en dance orakel Mary Anne Hobbs heeft producer 0=0 (Live, Planet Mu, CA) als één van haar favoriete artiesten bekroond. Producer Antidote (Live, Outsider, UK) is een protegé van de Reinforced held Paradox en is een specialist op jungle gebied.

Micky komt uit Ierland over voor zijn residency bij IChiOne. De labeleigenaar van Naked Lunch staat bekend als een uitmuntende dj en zal een eclectische mix van 100/140 bpm bassmusic ten gehore brengen. Collega-resident Silvahfonk staat bekend als één van Nederlands beste drum and bass djs, maar zijn productiekwaliteiten mogen niet onbenoemd blijven, onlangs zijn er Mindmapper & Silvahfonk tracks in de dj set van Metalheadz grootheden Loxy en Doc Scott opgedoken. De laatste dj resident die zijn opwachting zal maken is DJ Trax, kenners van het genre noemen DJ Trax uit de UK een legende, de afgelopen twintig jaar heeft hij vele drum 'n' bass releases uitgebracht.

Zoals gezegd, het draait bij IChiOne niet alleen om de muziek, visuals zijn van even belangrijke orde. Lennart Visuals (NL) en C.V. Gabriel zullen deze nacht de visuele waarneming prikkelen. Host van de avond is Quest One MC (Amsterdamaged). Thuisblijvers kunnen inschakelen op de live stream.

"A Beat On The Heart Is An Itch You Can't Scratch"

3 opmerkingen

 
Jaaaa!

Dit feestje mocht wel eens onder de aandacht komen hier @ pf. Kwaliteit beats en uitstekende sfeer.

Ben benieuwd naar OT301.
Absoluut één van de betere dnb feesten. Nu alweer erg veel zin in! :)
Werkzaam bij IChiOne
Vertel het door, dit mag niet gemist worden.
Bedankt voor de feedback.