Partyflock
 
­ Nederland

Poema's laatste reeks voorjaarsfeesten

gepubliceerd door , op
De zomer is begonnen! De parken zitten vol en de festivals komen langzamerhand op gang. En of er veel festivals zijn dit jaar! Alleen al in Utrecht zijn er dit jaar twee techno georiënteerde festivals bij (die overigens ook hun afterparty's in Poema RAW zullen houden).

De drukte weerhoudt Poema RAW er niet van om tot halverwege juni sterke clubavonden te geven. Naast Boris Werner & Tom Ruijg, Estroe, Monica Electronica, Lin, Mark Broom, Aeroplane, Michel de Hey, Ilario Alicante, Camiel Daamen (live), Dimzen, Lemon8, Eric de Man, Wesdex, Wouter de Moor, Melon, Miss Melera, Randy Delmore en Samuel Deep, verwelkomt Poema RAW Cesar Merveille (Cadenza Label), Massimo di Lena (aka Massi DL) en Einmusik voor het eerst in Utrecht!

Zaterdag 7 mei
Estafête's having a ball
Estafête. Oftewel, Estroe (Connaisseur), Monica Electronica (Electronation) en Lin (Body Condition) die in een afwisselende stijl feestgangers los laten gaan én tegelijkertijd een uitzonderlijke muzikale ervaring geven. Los van elkaar hebben ze ieder hun eigen muziek, label en avonden. 7 mei komen ze in Utrecht voor het eerst bij elkaar om samen met Wouter de Moor (bekend van o.a. Smeerboel) en Miss Melera (Poema RAW resident) er een knallende nacht van te maken!

Vrijdag 13 mei
Fridge
Wesdex is terug! Als geestelijk vader van o.a. Taste This Techno! en Magnetronik, kan men wel stellen dat de 'meest sexy vegetariër van Nederland'veel invloed heeft (gehad) op de huidige Utrechtse techno scene. Denk aan het Utrechtse (en voor enkelen zelfs nationale!) debuut van Mathias Kaden, Magda, Marek Hemmann, Barem, Nôze, Efdemin, Akufen, Jason & The Argonauts, Das Krause Duo, Sammy Dee, John Tejada, Ark, Guillaume & the Coutu Dumonts en ga zo maar door.
Na een korte break in Utrecht maakt ons aller dierenvriend een comeback met de primeur voor Utrecht: Einmusik ((live)!). Hij zal worden bijgestaan door Mark Broom Verenigd Koninkrijk, Samuel Deep (Slapfunk) en gastheren Wesdex & Don Do'nuts.

Zaterdag 14 mei
Symphonica Elektronica Festival Afterparty
De bekendste snor van Utrecht is inmiddels uitgegroeid tot baard en van Snotaap tot Zeus. Frontman Maarten Pordon scoorde enkele weken geleden hoge ogen met zijn 5 minutes OFF love PaRAVE in het centrum van Utrecht. Dik 700 man kwam er op de succesvolle flashmob af en resulteerde in een onwaarschijnlijk dikke rave naast het Vrouwe Justitiaplein. Het festival Symphonica Electronica is met dezelfde originele insteek opgezet. De artiesten (inclusief een Mystery Guest!) Aeroplane België, Eric de Man, Lemon8, Steve Mensink en Daniel Zuur, zullen vanaf het festival doorgaan naar de afterparty waar zij voor de liefhebbers die nog niet uitgefeest zijn tot vroeg in de ochtend hun beste platen ten gehore brengen.

Zaterdag 21 mei
Jump 'N Dancing II
Voor iedereen die van goeie house / techno klappers houdt, houdt van springen en dansen. Daar gaat feestconcept jump 'N Dancing om. Boris Werner & Tom Ruijg krijgen samen 4 uur de tijd om de zaal warm te draaien en vervolgens los te laten gaan voordat houseklappers Massimo di Lena (Cadenza) en Randy Delmore (Caracal Bookings) een uitlaad onder ieders voeten zetten om de zaal te veranderen in een heuse zee van ravers!

Zaterdag 28 mei
ClubJunx
Het bekendste vrijdagavond concept in Utrecht is in Poema RAW uitgegroeid tot één van de best lopende avonden. Door het uitzoeken en neerzetten van talentvolle artiesten draagt de organisatie een steentje bij aan de techno scene en de community van Utrecht. Deze giet zij vervolgens in een gestroomlijnd jasje met een vuig ClubJunx randje dat zo typerend is voor deze avonden. Op het moment van schrijven zijn de artiesten die zaterdag 28 mei komen spelen nog onbekend. Deze zullen binnenkort bekend worden gemaakt. Verwacht in ieder geval weer veel gezelligheid en een gezonde dosis gekkigheid.

Woensdag 1 juni
Hey!
De in maart uitgestelde avond van Michel de Hey is verplaatst naar de eerste dag van juni. De volgende dag is iedereen vrij tijdens Hemelvaart, dus waarom niet de woensdag bekronen als start van het weekend? De Rotterdamse veteraan Michel de Hey heeft de prille Italiaan Ilario Alicante (Cocoon) uitgenodigd om het Utrechtse publiek te vermaken. Samen met Wouter de Moor (Poema RAW resident) en Visser (Kranck) zullen zij de voetjes van de vloer, vol de lucht in knallen!

Zaterdag 4 juni
Cartel
Rust Roest Producties komt naar Utrecht! In Amsterdam geven zij sinds 2009 drukbezochte dikke feesten in de Chicago Social Club. Reden genoeg om hun feestconcept Cartel naar Poema RAW te halen!
Het muzieklabel Cadenza staat bol van kwaliteitsartiesten. Luciano, Reboot en ook Rhadoo (A:rpia:r) hebben hier in Nederland een groot aantal fans weten te verkrijgen. De volgende in rij is Cesar Merveille (Cadenza). Hij is zeer muzikaal en weet tegelijkertijd de tent te rocken als een malle. Net als de beste DJ van Utrecht, Dimzen, die ook hier een acte de presence zal geven. Samen met de Amsterdamse kliek bestaande uit Ferro (Kranck), Terry Toner (Electronation) en Camiel Daamen wordt dit een feest die niet snel vergeten zal worden!

Vrijdag 10 juni
Villa Underground
Als nieuwkomend feest in de scene heeft zij zich afgelopen maart prima bewezen. De jonge knullen achter Boze Buren en Johnny On The Run zetten met Villa Underground een feest neer dat de hedendaagse leidende muziekstroming van Utrecht prominent naar voren schuift. Ideale kandidaat om dit gezelschap tijdens Villa Undergrounds tweede editie te leiden is natuurlijk niemand minder dan deephouse god Melon (Ratio? / TrouwAmsterdam). Keer op keer bewijst de Amsterdammer één van de beste (misschien wel de beste) DJ van Nederland te zijn door rockend, swingend, funkend maar bovenal origineel uit de hoek te komen. Samuel Deep, Klemtoon en Daniele Temperilli supporten hem deze avond.

Na deze laatste reeks van voorjaarsevenementen is Poema RAW er even tussenuit tot aan september. Uiteraard zullen er genoeg afterparty's en feesten van derde organisaties gegeven worden in de zomer (denk aan Kranck, ClubJunx en vele anderen), maar voor de nieuwe reeks Poema RAW producties zal men moeten wachten tot het najaar van 2011. Bij Poema RAW is men nu al hard aan het werk om de nieuwe lijn zo dik mogelijk te maken. Voor september staan er al enkele topartiesten klaar om de Poema RAW te rocken zoals zij gerockt wil worden!

Poema RAW wenst iedereen een geweldige zomer toe met vele feesten en festivals!

4 opmerkingen

 
4 juni zeker aanwezig! ;) Sterke voorjaarsprogrammering, jongens.
1voor1 dikke avonden, massimo Di Lena echt een kei!
Zin in Symphonica Elektronica (L)