Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe limited edition Zodiak Commune Records verkrijgbaar op Koninginnedag in Eindhoven

gepubliceerd door , op
Nieuwe limited edition Zodiak Commune Records verkrijgbaar op Koninginnedag in Eindhoven
28 april 2011
FeestZodiak Commune · Queensday Festival 2011
Datumzaterdag 30 april 2011
LocatieKennedyplein
FeestZodiak Commune · Analog Dialogue
Datumzaterdag 25 juni 2011
LocatieEffenaar Site
FeestZodiak Commune · Tacnival
Datumzaterdag 16 juli 2011
LocatieTemporary Art Centre Site
De voorbereidingen voor het Queensday Festival op het Kennedyplein in Eindhoven zijn inmiddels al in volle gang en de weersverwachtingen voor aanstaande zaterdag zien er op zijn minst veelbelovend uit. De eerste lentedag waarop er weer ongeremd en vrij in de open lucht gedanst kan worden komt nu toch wel erg dichtbij. En de enthousiaste crew Zodiak Commune staat op haar beurt al te trappelen van ongeduld om iedereen op het Kennedyplein aangenaam te verrassen.

Op 30 april tovert Zodiak Commune de toch al futuristische setting van het Kennedyplein om in een wereld waar de DJ's van Zodiak Commune het best gedijen; Rauw en industrieel, verrassend en toch zo ouderwets vertrouwd. Elf dampende uren lang denderen aan de buszijde van het Centraal Station de dikste Acid, Techno en Tekno tracks voorbij, omlijst door zinderende visuals op een imposante LED wand, adembenemende lasershows en opzienbarende optredens van het wereldberoemde theatergezelschap Close Act.

Hieronder het hele programma op een rij:



Theater: Close Act // Rebels

Release Zodiak Commune Records 008 – Limited Edition I
Na vier jaar relatieve stilte op het Zodiak Commune Records label - voor zover het op een Acid platenlabel ooit stil kan zijn - wordt tijdens Queensday Festival de langverwachte achtste release op Zodiak Commune Records uitgebracht. Wat er precies op deze 3-tracks analoge plezierbom staat wordt nog even geheim gehouden, maar zoals je inmiddels van Zodiak Commune Records mag verwachten, weerspiegelen de tracks vele jaren complete underground gekte. Nieuwsgierig wie er achter deze drie monstertracks schuil gaan? Scan dan de QR code op de plaat die je tijdens Queensday Festival kunt kopen of check [url]www.zodiakcommune.com
voor meer informatie!

Summer of Acid
Tijdens Queensday Festival wordt ook de line-up bekend gemaakt van de aankomende editie van Analog Dialogue in de Effenaar en het gemoedelijke underground festijn 'Tacnival' in TAC. Zorg dus dan je er bij bent als je snel wilt weten wat Zodiak Commune daar voor je in petto heeft. Maar ook op festivalgebied laat Zodiak Commune deze zomer nog van zich horen wanneer de resident DJ's hun zurige beats laten gelden tijdens 'Fuck you we're from Eindhoven' en het benefietfestival 'Rocking For India' in Son. Hou www.zodiakcommune.com dus in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief als je Zodiak Commune ook deze zomer niet wilt missen!

Meer informatie: www.zodiakcommune.com of via Twitter, Facebook, www.zodiakcommune.hyves.nl]Hyves of Myspace.

6 opmerkingen

Sowieso wel ff een kijkje wagen, altijd een van de betere pleinen met koninginen dag :)
Uitspraak van Ruud Awakening op donderdag 28 april 2011 om 09:24:
altijd een van de betere pleinen met koninginen dag

dat is 1 ding wat zeker is!!
 
Aanwezig, zeker beste plein in Eindhoven met Koninginnedag :)
Aanwezig! (Min of meer dan.. :-p)
 
Ze waren het vandaag al; aan het opbouwen, zag al goed uit, veel plezier iedereen, met het geluid zit het goed daarzo!