Partyflock
 
­ Nederland

Studio 80 op het strand met Agnès en Nima Gorji op 1 mei

gepubliceerd door , op
Studio 80 and WKND
29 maart 2011
FeestStudio 80 and WKND · On the beach
Datumzondag 1 mei 2011
WinactieStudio 80 and WKND actiegesloten
LocatieFuel Site
Op zondag 1 mei zal Fuel haar deuren openen voor Studio 80 and WKND – on the beach! Met een line-up waar je eigenlijk alleen maar van kan glimlachen en een weersvoorspelling waar je U tegen zegt, zijn alle ingrediënten in huis om de vakantie in te luiden en het weekend af te sluiten!

Agnes, de deephouse koning uit Zwitserland, stond al vele malen in Studio 80. Nu de club ook een residentie op het strand heeft is het natuurlijk te gek om hem uit te nodigen voor de eerste stranddag. Met zijn heerlijke sound en ondergaande zon op de achtergrond kan dit natuurlijk niet anders dan een extreem mooie dag worden.

Iemand die heel veel ervaring heeft met goede strandfeestjes is Nima Gorji, en dat kan ook niet anders als je van het party eiland Ibiza komt. Met een afsluitende set van twee uur zal Nima iedereen onder de palmen brengen. Op 24 Hour Party People heeft hij al een keer bewezen erg goed overweg te kunnen met goed gemutste ravers, dus na Koninginnedag is iedereen meer dan welkom bij Studio 80 on the beach!

Nadat Dorine Dorado het strand heeft warm gedraaid neemt mede-WKND resident Gideon Bouwens de draaitafels over. Deze doorgewinterde WKND residents weten ze als geen ander hoe ze een zomerse House set op moeten bouwen.

Amsterdams heetste talent! Lilith, Tim Hoeben, Wub en Brand zijn sowieso van de partij op deze heerlijke zondag.

Om deze dagen muzikaal te overbruggen:een zomers setje van Nima Gorji cadeau.



Tot zondag!

2 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
alrighty!