Partyflock
 
­ Nederland

Arpiar labelnight in Trouw

gepubliceerd door , op
De Roemenen komen zich vestigen in Trouw. Op vrijdag 6 mei is de eerste [a:rpia:r] labelnight in de Amsterdamse club met deze editie Rhadoo in de hoofdrol. De Roemenen staan bekend om hun lange sets' dus ook deze avond zal Rhadoo zeker vier uur achter de decks staan met zijn vinyl collectie. Rhadoo draait samen met de Amsterdammer Tom Ruijg, die de avond zal starten. Tom Ruijg heeft al op verschillende avonden in Trouw gedraaid en weet inmiddels exact wat de bezoekers van de club willen horen.

Voor het trio RPR (Rhadoo, Pedro, Raresh) kleine wereldfaam maakte, kende je Roemenië waarschijnlijk alleen van dracula en de Roemeense meisjes. Althans, dit is wat de mannen zelf denken, zo vertelde zij ooit aan IbizaVoice.com. Dracula is duidelijk, maar als je nog nooit in Roemenië bent geweest, dan zijn de meisjes je misschien en helaas bespaard gebleven. Met een inmiddels beruchte dansscene en evenzo bekende meisjes, is een tripje Roemenië de tip van het jaar. Voor wie de meisjes links wilt laten liggen, kan gelukkig de mannen vaak elders horen draaien.

Rhadoo zijn draaicarrière begon midden jaren '90. Maar pas toen hij geboekt werd op de inmiddels welbekende DC10 afterparties op Ibiza ging het hem pas echt voor de wind. Samen met label en draaimaatje Pedro mochten zij invallen voor een artiest die zijn vlucht had gemist en de rest is geschiedenis.
Lange sets, vinyl, house en techno en veel opbouw en subtiele overgangen is waar Rhadoo en zijn labelmaatjes om bekend staan. Tijdens de labelnight in Trouw dan ook een dikke 4 uurs set van Rhadoo.

Tom Ruijg heeft al vaker in de club gestaan dus die moet het, helaas, met iets minder tijd doen. Vanaf 22.30 zal de Amsterdamse dj/producer/enfant terrible de decks beheren. Dat er hierdoor een dikke twee uur voor hem overblijven, is dus niks om vervelend van te worden.