Partyflock
 
­ Nederland

Koninginnenacht label party

gepubliceerd door , op
WTTF invites 100% Pure
21 maart 2011
FeestWTTF invites 100% Pure · Intacto, Bangbang!
Datumvrijdag 29 april 2011
LocatieStudio 80 Site
Welcome to the Future nodigt dit jaar 2000 and One (100% Pure), Shinedoe (Intacto Records) en Sandy Hüner (Bangbang!) uit voor een hete label party in Studio 80 tijdens Koninginnenacht (29 april).

Glimpse komt, om de line-up compleet te maken, overgevlogen vanuit Engeland en verrast ons met zijn liveset. Aan de andere kant wordt de BangBang! zaal gehost door Aron Friedman en Desua.

Deze exclusieve 6 uur durende samenwerking tijdens Nederlands grootst gevierde Nationale feestdag, beloofd een fusie van Amsterdam's heetste techno, techhouse en house allemaal onder één dak.

The labels

100% pure
Amsterdam's langst lopende techhouse imprint. Opgericht in 1993 door Dylan Hermelijn (aka 2000 and One) en Sandy Hüner en nu solo geleid door Dylan.

Intacto
Een smeltkroes van invloeden met Shinedoe aan het muzikale roer en grote successen sinds de start in 2004.

Bangbang!
Het nieuwe succesvolle Amsterdamse house label van Sandy Hüner en 2000 and One.

The line-up

Area one:
2000 and One (100% Pure)
Shinedoe (Intacto)
Glimpse Live (Intacto)

Area two:
Desua (Bangbang! resident)
Sandy Hüner (Bangbang!)
Aron Friedman (Bangbang!)

Artiesten info

2000 and One: Internationaal DJ, producer, label baas van 100% Pure, Remote Area en Area Remote en mede-oprichter van Bitten, Bangbang! en Intacto. Dylan Hermelijn (aka 2000 and One) loopt al sinds de late jaren 80 mee in de voorste linies van de electronische muziek en reist wekelijks de club wereld rond. Van Sensation tot Space Ibiza, van Ministry of Sound tot de intiemste underground clubs als The Edge (Brazil)....van hier tot Tokio.

Shinedoe: Wereldwijd bekend DJ en producer en geestelijk moeder van Intacto Records. Haar laatste album "No Boundaries" is een sterke samenvatting van haar unieke visie op elektronische dansmuziek. De energie en uitstraling van deze dame maken samen met haar vermogen om menselijke emotie uit dragen via elektronische muziek, dat zij aan de top van de wereldwijde club-scene staat. "It's all about music that moves you"

Sandy Hüner: Labelbaas, DJ en producer die al sinds de vroege jaren 90 bezig is met tech house en house. Mede oprichter van 100% pure en hoofd van drie merken. Thirtyonetwenty, Bitten en Bangbang!. Zijn track "Rare Tap" was in 2009 een wereldwijde hit op de dansvloer.

Glimpse (LIVE): Glimpse heeft de afgelopen jaren een consequente plaats ingenomen in de underground dance scene, en verscheen met zijn releases op prominente labels als Carl Craig's Planet E, Cadenza, Crosstown Rebels en neemt met zijn "Work That Body" EP deze maand ook een plaats in op Intacto Records. Zijn producties omvatten een verbluffende mix van bedwelmende house met jazz en soul. Deze elementen creëren een geheel innovatieve en fascinerende liveset.

Aron Friedman: Aron Friedman heeft 'house' altijd een warm hart toegedragen. Hij speelt al enige tijd een actieve rol in de Amsterdamse clubscene en houd zich naast DJ-en bezig als columnist voor ResidentAdvisor en DJBroadcast, promotor voor Crackhouse, De Raad Van 11 en Fort Clochard en produceert op Bangbang!, Piekup en Wolfskuil. Zijn warme sound en persoonlijkheid maken hem een felbegeerde favoriet van de Nederlandse party scene.

Desua: 'Vinyl loving' Shirley Josepha Maria Akua- Desua Asafo- Adjei aka Desua representeert een warme sound van dubby deephouse, uplifting Chicago en glitchy microhouse. Desua wijdt vanaf 2004 haar tijd aan verdieping in electronische muziek en maakt de daarop volgende jaren deel uit van het vrouwelijk DJ duo Naald & Draad waarmee ze o.a. verscheen op Sensation, Welcome To The Future Festival, Studio 80, Catwalk, WesterUnie en de Melkweg.