Partyflock
 
­ Nederland

Ga zaterdag niet stappen zonder je opblaaskrokodil

gepubliceerd door , op
Neem je luchtbed, opblaaskrokodil of je -orka mee. Zaterdag 23 april is namelijk Royal Splash. Het feest waar iedereen pootje kan baden als hij of zij dat wil. Lekker een drankje nemen in het bubbelbad of lekker dansen in de main dry area? Aan alles is gedacht op dit feest! Een uniek feest waar iedereen aan haar of zijn trekken komt.

Je kijkt je ogen uit en dat geeft je al veel plezier, maar met deze organisatie word je ook nog eens verwend! Want iedereen is VIP op deze avond. En ben je VIP bij Crazyland dan zit je heel goed. Dat kunnen veel mensen beamen. De laatste keer was dit feest in Tikibad Duinrell helemaal uitverkocht. Deze editie is in Merwestein in Nieuwegein. Een veel groter zwemparadijs met veel meer zalen en uiteraard ook een glijbaan. Veel mensen hebben op dit feest al een jaar zitten wachten. Het is een unieke sfeer die je krijgt met al die mensen die lekker losgaan. Iedereen is gelijk aan elkaar en komt voor één doel en dat is om te genieten. Daarom hebben is er een streng deurbeleid.



Het strenge deurbeleid is nodig, want de organisatie wil een absolute topsfeer hebben binnen. De laatste keer op Royal Splash was er een groepje van acht man dat zich niet kon gedragen. Van deze mensen heeft de organisatie foto's en die komen ook niet meer binnen. Alle mannen moeten een vrouw bij zich hebben om naar binnen te kunnen en een dame voor de deur ronselen is ook verboden geworden. Alleen dan creëer je een topsfeer. De drugscontrole is ook zeer streng dus iedereen is gewaarschuwd. Grote kans dat er bij de portiers ook politiemensen staan voor de controle. Neem geen drugs mee, want in een zwembad is dat levensgevaarlijk. Zeker met ghb en die vervuilde pillen die in omloop zijn. De organisatie wil dat iedereen een leuk feest heeft zonder problemen. Er is voor de zekerheid voldoende EHBO aanwezig.

Verder zijn er natuurlijk ook dansers, paaldanseressen, steltenlopers, lasers, LEDwalls, chocoladefontein, fruit, snoep, supermooie decoratie en natuurlijk de beste dj's! Nog heel even kan jij ervoor zorgen om bij dit spektakel te zijn. Een once in a life time event! Voor je het weet moet je alweer een jaar wachten. Koop nu je kaarten bij Easyticket, Seedance of Paylogic.

11 opmerkingen

 
Een once in a life time event! Voor je het weet moet je alweer een jaar wachten.

Je mag dus maar één keer? :P
 
Artiest House
Een jaar is best wel lang.. Maar nu is het dan bijna zo ver :yes: Zin in!!!!!!!!!!!
 
yes lekker :p feestje
vast een leuk feest.....maar wat een verschrikkelijk geschreven bericht!
 
opblaaskrokodil? beetje naaapen van emporium vorig jaar?:lol:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 19 april 2011 om 23:11:
askrokodil? beetje naaapen van emporium vorig jaar

waar heb jij t over jongetje..? ga je oren droog maken :yes:
 
Artiest Renji
Superveel zin in!

:honger:
 
Dat wordt weeer een ubervette fuif!! :bounce:
Voor een glijbaan aan de hand, trekken wij door gans het land... :bounce:
Nog maar effe!
laatste aanpassing