Partyflock
 
­ Nederland

Speciale winactie queensnight editione Oldschool Gangsters
29 April in Waterfront Rotterdam

gepubliceerd door , op
Speciale winactie queensnight editione Oldschool Gangsters
9 maart 2011
Nadat de Oldschool Gangsters inmiddels al voor twee jaar niet meer in Rotterdam zijn geweest zijn ze nu back! Op 29 april as. gaat locatie Waterfront Rotterdam de Queen's b-day vieren à la Oldschool Gangsters! Voor de Queensnight Editione hebben de OG's nog voor de 'lucky bastardo's' een speciale winactie online gezet, waarin je guestlistplaatsen kunt winnen en een passend diner voor 2 bij Restaurante 'Il Caretto' in Rotterdam welke zijn roots heeft op het eiland Sicilië! In de week voor het event (week 18) worden de winnaars bekend gemaakt via de mail, dus houd je mail in de gaten. Ga snel naar www.oldschoolgangsters.nl en win!

Oldschool Gangsters
Nadat de Oldschool Gangsters inmiddels al voor twee jaar niet meer in Rotterdam zijn geweest zijn ze nu eindelijk back! 29 april as. gaat locatie Waterfront Rotterdam de Queen's b-day vieren à la Oldschool Gangsters! Dat zoiets speciaals, verjaardag van de Koningin en Oldschool Gangsters back to the roots, ook goed uit moet pakken is bij de organisatie bekend en hebben daarom naast de residents zoals Stanton, Ricos en natuurlijk DJ Rob & MC Joe, die altijd garant staan om de sfeer er altijd weer goed in te krijgen met hun gezellige sound, ook Paul Elstak benadert. Deze OG heeft nog steeds als motto 'Life is like a Dance' en zal daarom ook tijdens Oldschool Gangsters lekker feestelijk beuken. Miss Monica, de leading lady in oldschool, komt naar locatie Waterfront Rotterdam en brengt de meest Koninklijke House classics die je kan bedenken. Ook zijn ze bij Oldschool Gangsters eens rond gaan kijken bij de andere muziekstromingen van 'toen' en this night hebben de OG's de held van X-Trax benadert om eindelijk eens de Techno classics van het befaamde X-trax label door Waterfront Rotterdam te laten knallen Misjah is er dan ook klaar voor om deze 'trip' te laten plaatsvinden op deze speciale Queensnight!

Dubberz
Dat de Oldschool Gangsters willen blijven vernieuwen, om zo elke editie weer een editie apart te maken, is een bekend feit. Staan ze niet in hun eigen Area op festivals, dan vullen ze een locatie of area met andere stromingen in de muziek gecombineerd met hun befaamde sound. De Koningin's verjaardag moet natuurlijk ook op een vette manier gevierd worden en om vernieuwend en verfrissend te blijven hebben de Oldschool Gangsters voor de Queensnight Editione de Dubberz uitgenodigd om da new Sound dubstep in hun eigen area ten gehore te brengen. Dubberz Records heeft artists Substars, Diseronno, Basted, Wobblefest en Hayogan (beter bekend als Na-Goyah) uitgenodigd om hun area lekker te laten dreunen.

Be Ready, for this innovating concept just. 'open your mind!'


Line-up


Tickets
De tickets kosten € 15,-- ex. fee in de voorverkoop en zijn te verkrijgen via Easyticket, op www.oldschoolgangsters.nl en bij See Dance.
Door is more: €20.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren.

Auto & parkeren
Ook met de auto is Waterfront Rotterdam makkelijk te bereiken. Parkeren kan bij Waterfront Rotterdam zelf. Voor de routebeschrijving kijk je op Google Maps.

2 opmerkingen

Goed bezig daar bij Noculan (y).
Nu weer een diner voor twee personen, vorige week hebben ze me al een **** hotelovernachting incl. spa en wellness cadeau gedaan. En natuurlijk een topavond bezorgd :respect: