Partyflock
 
­ Nederland

Crystal Venue wordt een natte boel

gepubliceerd door , op
Foam Party
13 april 2011
Op zaterdag 18 juni gaat Crystal Venue veranderen in Crystal Aqua! Op deze avond kun je je als bezoeker opmaken voor meters hoge schuimmuren en liters goedkoop bier. Dat je als bezoeker droog blijft kan de directie van de Crystal Venue niet garanderen.

Goedkoop bier?
Ja je leest het goed! deze avond is er geen bierkwartier maar gewoon de hele avond 2 bier halen is 1 betalen! Voor de bezoeker dus een ideaal feest wanneer die zojuist geslaagd is, kampioen geworden is met het sportteam, of gewoon uitzinnig wilt feesten, maar juist nét even wat anders zoekt op deze zomer avond. De Foam Party van Crystal Venue is het ideale feest om dit te vieren!

De grote zaal zal een tropische uitstraling krijgen met in plaats van een zandstrand een grote schuimvloer! Met Bikini-babes achter de bar, hot-hunks op de dansblokken en het leukste publiek beloofd dit een hete en natte avond te worden.

De avond zal een mengelmoes van muziek zijn waardoor er voor ieder wat wils gedraaid wordt! Van (happy) hardcore tot Lady Gaga, Van Usher tot Micheal Jackson. De Dj is tevens niet vies van een verzoeknummertje dus het aanvragen van een favoriete song is niet vreemd deze avond! De Dj's van deze avond zullen zeer divers zijn en in een later bericht bekend worden gemaakt. Wel is al zeker dat het laatste uurtje afgesloten wordt met stevige hardcore beats van DJ Scott Marten.

De Crystal Venue biedt de mogelijkheid aan de bezoeker om om te kleden zodat je met een droog pak weer naar huis kan! Op het gebied van entree hoef je het als feestganger niet te laten... voor slechts €7,50 ben je binnen! Dames die voor 23:00 uur aan de kassa komen kunnen zelfs voor de helft naar binnen en 2 dames voor de prijs van 1! Wees dus op tijd en beleef een leuke avond die niet veel hoeft te kosten! De Foam Party duurt van 22:00 tot 4:00 uur.

4 opmerkingen

Schuim + bier = Plezier!
bier - schuim= niet te zuipen