Partyflock
 
­ Nederland

18Hrs festival maakt line-up bekend

gepubliceerd door , op
Op fietsafstand van Amsterdam zal op zaterdag 9 juli de grond van het balkenhaven terrein gelegen aan het Noordzee kanaal in Zaandam beven op de meest groovende tech-house, rollende techno en melodieuze minimal. Dit Noordzee kanaal hrs festival. Op fietsafstand van Amsterdam zal op zaterdag 9 juli de grond van het balkenhaven terrein gelegen aan het Noordzee kanaal in Zaandam beven op de meest groovende tech-house, rollende techno en melodieuze minimal. Dit Noordzee kanaal is een ware groene oase en ligt op steenworp afstand van Amsterdam, welke perfect met het pontje (vanaf Westpoort voor de fietsers) of met bussen vanaf station Zaandam te bereiken is. Het maar liefst achttien uur durend festival, met 2 open air stages en 3 indoor/overdekte area's, verwelkomt jou van 12:00u 's middags tot 06:00 s 'avonds. Zo, en nu jij weer.

18 hrs hostingpartners & line-up!
rejected vs we are connected (main in & outdoor)
Toen Edwin Oosterwal en Warren Fellow van de plannen omtrent het 18hrs Festival hoorden waren ze meteen gek van enthousiasme en besloten met rejected & we are connected de krachten eenmalig te bundelen. Het Rejected label van Joris Voorn en Edwin Oosterwal gooit al enkele jaren hoge ogen in technoland. Producties van onder andere Joris Voorn, Edwin Oosterwal, Pitto, Nic fanculli, Technasia vinden gretig aftrek bij de groten der aarde. Na vele uitverkochte avonden in de Amsterdamse club trouw vaardigt Rejected nu een delegatie helden uit binnen en buitenland af naar de balkenhaven. We are connected is het kindje van de Rotterdamse dj/producer Warren Fellow. De succesvolle avond uit o.a de Rotterdamse catwalk heeft een selectie helden en bevriende artiesten uitgenodigd.
Click
Met een steevast tot de nok toe gevulde, kolkende thuisbasis westerunie in Amsterdam behoort Click tot de populairste technoconcepten 162 Nederland. Click is de klik tussen publiek, artiesten en haar publiek. De programmering staat koersvast als een huis met internationale namen die er toe doen, aangevuld Nederlands Trots. In thuisbasis westerunie zet Click voor iedere editie een nieuw en strak licht- en geluidplan neer, die de industriele ruimte een volledig Click-eigen dimentie geven.
Click is een vriendelijk technofeest met ballen, zonder pretenties. Een unieke waarde in technoland met selecties van topartiesten die blijven prikkelen, maar vooral zorgen voor het allerbelangrijkste: Vuurwerk!
Bar27 loves linke soep – Een subliem duo
Bar27 is een collectief van negen creatievellingen die allemaal verliefd zijn op het maken en draaien van muziek en het geven van onvergetelijke feestjes. Na source festival en mystery land zullen zij nu weer in samenwerking met Linke Soep het nieuwe 18hr festival aandoen. Linke soep is een concept van de alsmaar groeiende organisatie piekup. zij draaien nu alweer bijna 5 jaar mee in de Amsterdamse house wereld. Naast de evenementen kant is er ook een klein boekingskantoor en platenlabel betrokken. Beide organisaties zijn door hun feestprestaties voor iedereen in de randstad (en daarbuiten) al een gevestigde naam, maar door deze liefkozende samenwerking wordt de sjans nogmaals even aangezwengeld…
Plak
Na een langdurige ontmoeting op melt! festival 2008 hadden Marlon en Martijn elkaar gevonden. Er volgende een lange zwoele nazomer met daarin veel spontane en kleinschalige evenementen van deze heren. Eenmaal de club weer in gedoken was het openingsweekend van club-up het weekend waarin het ging gebeuren. De eerste Plak was een feit. Een feest met onbekende maar veelbelovende dj's monde uit in een knallend feest met ongekend samenhorigheids gevoel. Het plak gevoel was geboren. De dj's van deze eerste editie, Alex Supertramp en Jaime Frias aangevuld met nieuw talent als KlapSandwich, Ferro en Bobby Andrews zijn groot geworden onder de hoede van plak. Vandaag de dag, februari 2011, is plak nog steeds aan. Op een vaste avond met ONZE eigen resident dj's aangevuld met wisselend buitenlands talent, is plak niet meer weg te denken uit Amsterdam en omstreken. Steeds een tikkeltje anders, waarbij het Plak gevoel nooit verloren is gegaan.

18 hrs: Tick it
De hostingpartijen en haar line-ups zijn er klaar voor. Dat het festival al met groot enthousiasme onthaald is, bewijst de uitverkochte early bird ticketactie al. Dus voor de 'laatkomers' zijn er nog steeds reguliere tickets te verkrijgen voor de prachtige prijs van 32,50 euro maar geduld wordt niet beloond!

9 opmerkingen

Leuke namen, maar het ziet er wel naar uit dat het geen hard-techno wordt :nocheer:

Evengoed optie!(y)
Heel vet dit!
Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Leuk...! :)
Gaan! Dit wordt erg leuk :-)
Goed feestje :)
vet!