Partyflock
 
­ Nederland

Junkie XL op Extrema Queen's Night 'n Day in Eindhoven

gepubliceerd door , op
De Eindhovense festivalorganisator Extrema heeft haar programmering voor Koninginnenacht én –dag bekendgemaakt. Bijzonder is dat er een live optreden van wereldster Junkie XL op het program staat. Daarnaast wordt de 'Dutch House' ruim vertegenwoordigd met onder anderen Shermanology, Lucien Foort en Funkerman. Extrema Queen's Night 'n Day vindt zoals vanouds plaats in hartje Eindhoven op het Stationsplein. Ook dit jaar is de entree gratis.

Junkie XL
Tom Holkenborg alias Junkie XL is natuurlijk het brein achter de Elvis-remix 'A Little Less Conversation', waarmee hij wereldfaam bereikte. Sindsdien reist hij heel de wereld af voor zijn weergaloze optredens en volgden grootse wapenfeiten in de vorm van remixen in veel verschillende genres, van Coldplay tot Britney Spears en Madonna, via Fear Factory en Eagles of Death Metal tot Justin Timberlake. Zijn dynamische live show op 30 april zal de danceliefhebber op het Stationsplein in Eindhoven ongetwijfeld in extase brengen, zoals hij dat vorig jaar deed op Solar Weekend!

Dutch House
Op zowel 29 als 30 april voert verder de 'Dutch House' de boventoon met globetrotter Funkerman, warme live vocalen van Shermanology, een speciaal back-to-back-optreden van Baggi Begovic en René Amesz en een optreden van 's lands meest gevraagde clubhouse-dj's Lucien Foort!

Extrema Queen's Night
29 april van 18.00 tot 01.00 uur:
Funkerman
Shermanology
La Fuente
Sam O Neall

Extrema Queen's Day
30 april van 14.00 tot 22.00 uur:
Junkie XL *live
Baggi Begovic b2b René Amesz
Lucien Foort
Groovenatics
Eric Valentine
FeestDJRuud

6 opmerkingen

Junkie XL....:respect:....en dat alleen maar voor Koninginnedag.....;P
Heel vet :jaja: Maar ben bang dit ik hier weer niets van mee krijg...
 
Hele mooie line-up .. en natuurlijk Junkie XL als klapper
Vet :D die ga ik zeker wel even checkuh :D
 
yeahhh!! Ieder jaar naar eindhoven voor een super Qday!
mag je weer eigen drinken meenemen? Hoorde ergens zeggen dat dit verboden was.