Partyflock
 
­ Nederland

Birdman Festival

gepubliceerd door , op
Birdman Festival
18 mei 2011
FeestBirdman Festival · The Alcatrazz Legend
Datumzaterdag 4 juni 2011
LocatieKasteelruïne Huys Ter Horst Site
Partypiepel Rejoice aka Feestvierders verheugt U. Met euforische overgave presenteert L!nQ Events U, collega dansjesmuziek waardeerders, Het ( met hoofdletter H ) nieuwe dansfeest van Nederland. Het overheelijke Birdman festival!U zult wel denken: 'Allee manneke, U kunt wel gaan gooien met superlatieven, krachttermen en hoofdletter gebruik om Superioriteit af te dwingen, maar wat houdt dat Birdman festival dan wel niet in ? '.

'Nou, dat zullen we piekfijn uit gaan leggen', is de nuchtere reactie van het organiserend comité. Dus laten we er voor het gemak maar even het officiële persbericht bij halen:' Naast Alcatrazz Festival ( Hardstyle weekend op donderdag, zie elders op deze site voor meer info ) zal dit jaar voor het eerst op 4 juni het Birdman Festival haar vuurdoop kennen. Een festival, gericht op een diversiteit aan elektronische muziekstromingen, maar waar ook met name aandacht is voor de volle breedte van direct gerelateerde muziekstromingen, theater, kunst en vormgeving.' – aldus de PR man van Birdman. Vieze PR praatjes om jullie lekker te maken, dat is het. Maar wel de ongebreidelde waarheid.

Birdman Festival gaat je het beste bieden van Dance/Techno/Electro/Drum 'n Bass en alle andere muziek die uw wasmachine ook zou kunnen produceren als er een Korg en een Pioneer op aangesloten zou kunnen worden. Maar er is plaats voor veel meer dan alleen plaatjes draaien op Birdman. Zo zullen zelfs hele gezelschappen, die in de volksmond bekend staan als 'bandjes' of 'orkestjes', het podium bestijgen. Deze artiesten en bands hebben allemaal een connectie met elektronische muziek. Maar de ambities houden niet op bij de heerlijke bliepjes en blapjes die over het prachtige landschap van de Kasteelse Bossen te Horst zullen stromen. De organisatie heeft beloofd het hele terrein een opmaak en aankleding te geven waar iedereen zich mee kan identificeren, want dat is belangrijk voor de De Jeugd van tegenwoordig, identificatie. De uitermate vaardige dame en heer die U vorig jaar het Freak U Neak village gaven mogen dit jaar het hele terrein onder handen nemen, en dat belooft wat. Dus er is dansmuziek, een prachtige versierde locatie, meerdere stages en dan is er ook nog plaats voor theater en cabaret. De koek kan maar niet op! Afijn, genoeg gezaagd over de diversiteit en andere oninteressante, doch leerzame, PR praatjes. U bent aan het wachten op namen, keiharde officiële namen. Geen uitgebreide toelichting op individuele artiesten, dat kunnen jullie zelf veel en veel beter, en Google nog veel beter. Dus, zonder uitstel hier zijn ze dan, de profeten, de messias in meervoud, de dj's en de bliepjesbengels.

De line-up van Birdman 2011:

Voorburcht
Buscemi
Dimitri Vegas & Like Mike
Mason –live-
Boemklatsch –live-
Wetdog
Kraak en Smaak (dj set)
ROOG
Mumbai Science
VJ the Eye

Ruïne
Ben Bastion
Dani L. Mebius
Sam O Neall
La Fuente
Carita La Niña
Vato Gonzalez en MC Tjen
Billy the Klit & MC Marboo
Choral

Tunnel –hosted by Tango & Cash
Dano
Tango & Cash
Luke V
Taa b2b Xrazz
Buzz Fuzz
DJ Rob & MC Joe
MC D

Boomgaard –hosted by Ron van den Beuken
Woody van Eyden
Results May Vary
Ron van den Beuken
RAM
Jonas Stenberg
Alex M.O.R.P.H.
Artento Divini

Bla Bla All Stars – Hosted by Blabla rec.
Bas Amro
Idriss D
Ronan Portela
Mulder
El Mundo & Satori
Daniel Sanchez

Rozentuin –cross over
HENZEL & Disco Nove (VaGe gASTEN)
Boef en de Gelogeerde Aap
Netsky
Black Sun Empire
Krach
Skip&Die
Dearworld

Theater
Gili
Natalie Baartman
Skinnie
Bart Oostindie
De Jonge Heren
Lianne La Haves Verenigd Koninkrijk


Dan nog even de praktische info:
De voorverkoop is begonnen op 1 april. Tickets kosten 30,- exclusief fee in de voorverkoop. Combi tickets met Alcatrazz slechts 37,50 exclusief fee. Dat is een koopje, wees er dus snel bij! Birdman is toegankelijk voor 16+. Voor de internet 2.0 generatie: Volg Birdman festival via twitter: @birdmanfest. Meer informatie en de reguliere voorverkoopadressen worden vanaf 1 april gepubliceerd op www.birdmanfestival.nl

Dus mensen: Stof uw zonnebril af, trek uw stappers aan, stoom je Daft Punk shirt, draai je Aphex Twin platen grijs, doe die gel in je haar en zet als de gloeiende tehcnoblaren 4 juni in je agenda. Als computermuziek geen ziel heeft, hoef ik niet naar de hemel. De jeugd neemt de macht, maar eerst naar Birdman.

4 opmerkingen

black sun empire (L) en tunnel ook super vet, ik denk wel dat ik naar beide ga :D
wordt weer vet feestje op die locatie :D
Tof persbericht :D

Als computermuziek geen ziel heeft, hoef ik niet naar de hemel.
Ziet er goed uit :D