Partyflock
 
­ Nederland

Kaartverkoop Oddstream festival begonnen

gepubliceerd door , op
Oddstream het nieuwe multimediafestival dat tussen 2 en 5 juni in Nijmegen zal plaatsvinden presenteert een gevarieerd programma van muziek, (interactieve) kunst en onder andere film. Een festivalcamping moet er voor zorgen dat tevens bezoekers vanuit andere delen van Nederland en Duitsland komen. De verkoop van de losse tickets is begonnen en inmiddels zijn er al meer dan zestig artiesten vastgelegd.

Opvallende namen op muziekgebied zijn onder andere Disappears de band van Sonic Youth drummer Steve Shelley, the Gathering, aanstormende nationale talenten zoals Lola Kite, Daily Bread en Death Letters die de afgelopen week nog in de wereld draait door te zien was. Ook is er een nachtprogrammering met internationale dj's zoals Richard Devine, Alec Empire, Eprom en T. Raumschmiere.

Op (interactieve) kunstgebied kan de bezoeker ook veel verwachten. Zo zal Edwin van der Heide die onlangs nog op de Transmediale in Berlijn exposeerde een kunstinstallatie bouwen, Evolving Spark Network, die het menselijke zenuwstelsel symboliseert en reageert op geluid en beweging van de bezoeker. Stephan van Gestel maakt gloeilampkunst en heeft een werk gebouwd bestaande uit 360 heldere gloeilampen waarmee zowel teksten als beelden mee kunnen worden gemaakt. Voor de filmliefhebber zal filmfestival Go Short, een kort filmprogramma samenstellen en av-werkplaats Dziga selecteert een videokunst programma. Ook zullen de resultaten van een wereldwijde media- en vormgevingscompetitie georganiseerd door de Sloveense samenwerkingspartner Memefest te zien zijn op Oddstream.

De kosten van losse tickets voor zowel Oddstream festival als de nachtprogrammering Club Oddstream zijn 15 euro en volgens het festival bewust laag gehouden om zo een breed publiek aan te spreken. Het hele programma tot nu toe is te zien op www.oddstream.nl waar tevens de tickets te koop zijn. De komende maand zal het volledige programma bekend gemaakt worden.

2 Juni


3 Juni


4 Juni

4 opmerkingen

 
Die 4 juni is nog best 't overwegen waard!
 
Ceephax Acid Crew en Alec Empire B)
laatste aanpassing
Ceephax Acid Crew, Alec Empire en Goth-Trad!

Goth-Trad _O_ de enige die nog echte vette niet uitgemolken dubstep produceert!
Helaas ben ik er niet bij :(