Partyflock
 
­ Nederland

Defected in the house

gepubliceerd door , op
Na een spectaculaire haagse Defected-editie tijdens oud en nieuw is Defected in the house op zaterdag 9 april weer terug in Den Haag! 'Place to be' deze avond is Millers dat opnieuw het toneel zal vormen voor dit internationale hoogstandje uit de House scene. Maar liefst twee Defected pioniers zullen vanuit Londen worden ingevlogen om Den Haag de laatste trends van onder andere de World Music Conference uit Miami bij te brengen, so get ready to get Defected!

De Defected artiesten die deze avond over de 'wheels of steel' zullen regeren zijn Aaron Ross en Andy Daniell. Beide heren draaien al meerdere jaren voor het label en hebben beide grote verantwoordelijkheden binnen Defected. Aaron Ross presenteert de internationaal befaamde Defected Radio Show en is daardoor altijd op de hoogte van de hotste tracks van dit moment. Andy Daniell is naast dj en producer ook labelmanager van Defected en is daarmee verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuw talent en nieuwe tracks. Deze twee Defected residents beloven dus een ongekende avond neer te zetten! De warm-up van deze Defected-editie zal net zoals voorgaande edities worden verzorgt door Thomas Hensbroek.

Onlangs releaste Defected haar nieuwste compilatie cd 'Defected In The House Miami '11' met daarop een verzameling van de nieuwste Defected tracks uit de Miami World Music Conference. De compilatie cd is gemixed door niemand minder dan DJ Chus en David Penn, die ook zonder twijfel tot de Defected pioniers gerekend mogen worden, en bevat tracks van onder andere Hector Couto, Danism, Copyright, Studio Apartment en Rae!

Zoals elk evenement in Millers zijn er ook nu vip gelegenheden beschikbaar. Speciaal voor deze Defected in the house zijn de VIP-tafels erop gericht om een spectaculaire avond te beleven. Bent u geïnteresseerd informeer dan via vip@exclusiveproductions.com naar de mogelijkheden.