Partyflock
 
­ Nederland

I Love Sunday

gepubliceerd door , op
I Love Sunday
8 maart 2011
Beste Housedieren! Ook dit jaar is iedereen weer vrij op paasmaandag! Hierdoor hoeven jullie allemaal de eerste editie van 'I Love Sunday', die dit jaar zal plaatsvinden op 24 april in Doozo Leeuwarden niet te missen! We love Sunday, causa Monday is not a fun day! Arthouse komt met een verrassende en zeer sterke line-up: Erick E, Neo Young en Malbetrieb zullen vanaf 22:00 acte de precence geven.

Erick E is in een soort van tweede jeugd beland, of kan je met pasen beter spreken over 'opgestaan uit de dood'?! Waar hij zich in de RoXy vroeger kiplekker voelde, voelde hij zich steeds minder thuis op de feesten waar hij stond geprogrammeerd. Erick wilde weer de diepte in, met als kickstart een avond in De Bunker, Amsterdam. Hier kon hij zijn passie voor diepe muziek weer tonen aan het publiek, met de onlosmakelijke Erick E smile! Zoals wij van Arthouse hem het liefste zien. De set van De Bunker is overigens terug te vinden op soundcloud (http://soundcloud.com/search?q%5Bfulltext%5D=erick+e) en is een mooi voorproefje van wat Erick E gaat laten horen in een afgeladen Doozo.

Neo Young en Malbetrieb zijn de drijvende krachten achter het Klopfgeist label. Met hun gezamenlijke passie voor house en techno hebben ze echte eigen sound met het label weten neer te zetten, waarbij het niet zozeer gaat om het genre of de hitgevoeligheid maar des te meer om de muziek zelf. En met releases op de planning met wereldwijde dj support en optredens in Napels en Berlijn in het vooruitschiet is de Klopfgeisttrein nog lang niet op zijn eindbestemming.

Voor Malbetrieb kan het jaar 2011 sowieso al niet meer stuk. De muzikale en sympatieke Fries kreeg enkele weken terug namelijk te horen dat hij, samen met Rik Woldring, de mainstage van het Awakenings Festival mag openen. Ja, inderdaad: Wow, 'hard work pays of'. Malbetrieb en Neo Young mochten dan ook niet missen op deze 'I Love Sunday'!

1 opmerking

Niet iedereen is vrij op paasmaandag :-(