Partyflock
 

Sunnery James & Ryan Marciano invite
Aanstaande zondag BC Bloomingdale

gepubliceerd door , op
De toon is gezet, de ingrediënten liggen klaar en het strandseizoen is hiermee als geopend verklaard. BC Bloomingdale maakt zich op voor een veel bewegende zomer, met zomerse entertainment, internationale heerlijken en natuurlijk onze eigen 'grote jongens' die het allemaal weer waarmaken vanachter de DJ booth. Op zondag 3 april met twee helden in het bijzonder; Sunnery James & Ryan Marciano, die het strand doen trillen op hun 3hr set!

Sunnery James & Ryan Marciano invite
Niet alleen ons land hebben beide mannen in hun greep, waarvan Amazone Project een goed voorbeeld is, maar ook op internationaal gebied krijgen Sunnery James & Ryan Marciano het publiek in extase. Zo verspreiden de heren langzaam maar zeker de hype rondom hun energieke performance binnen de United States, waarbij hun karakteristieke vertonen en mind-blowing set zeer gewild is. En op zondag 3 april nemen de mannen plaats achter de houten dj booth van BC Bloomingdale, waarbij zij vol enthousiasme het Hollandse publiek uit hun dak laten gaan op hun 3hr set met een zeer gevarieerde sound.

Vanaf 16:00 schuiven Sunnery James & Ryan Marciano, behalve hun eigen talent, ook enkele artiesten naar voren die zij als hoogwaardig bestempelen. Zo zal Jaz von D zijn platentas goedgevuld meebrengen naar het Bloemendaalse strand en weet Leroy Styles deze speciale avond naar een spraakmakend niveau te tillen met zijn catchy set. Last but not least, is ook Funkerman enthousiast op de uitnodiging van Sunnery James & Ryan Marciano ingegaan en zal op zijn beurt een heerlijke draai geven aan dit event. Aangevuld door de ritmische percussieskills van Jethro Angkotta en met Zawdi MC MC up on the mic, voelen zowel Sunnery James en Ryan Marciano als BC Bloomingdale zich geprijsd met zoveel talent in huis. En de zomer is nog niet eens officieel begonnen.

Tickets
Er zijn slechts een beperkt aantal presale tickets in de voorverkoop beschikbaar, welke €15 ex. fee kosten en online via www.bloomingdalebeach.com verkrijgbaar zijn. Voorkom ook deze keer teleurstelling aan de deur en wacht dus niet te lang met het bestellen!

Kijk voor meer info op www.bloomingdalebeach.com, join en word lid van Facebook en volg de laatste updates via Twitter.

5 opmerkingen

Bounchen aan zee :cheers:
 
als het weer zo waanzinnige set word is het dubbel genieten bij de zee whoehaaaaaaaaaaaaaaaa
SJRM vallen nooit tegen, ik hoop op een knal set!
firebrigade are you ready!!!!!dit word knallluuuh
Weet iemand de timetable?