Partyflock
 
­ Nederland

Zweefrave van Erick E en Fedde Le Grand voor Warchild

gepubliceerd door , op
Zweefrave van Erick E en Fedde Le Grand voor Warchild
30 maart 2011
Organisatie538 Site
Erick E en Fedde le Grand hebben gisteren een party high in de sky gehouden. Drie luchtballonnen aan elkaar geknoopt met een dikke geluidsinstallatie erin, wat wil je nog meer? Niet veel, dachten een heleboel mensen. Behalve natuurlijk: onschuldige slachtoffers van oorlogen helpen. En zo kan het tijdens de speciale '538voorWarchild week' het nuttige met het aangename werd gecombineerd!

Radio 538 DJ's Ruud de Wild, Barry Paf, Niek van der Bruggen en Jelte van der Goot zonden gisteren tussen 14.00 en 18.00 uit vanuit de 538 truck in Deventer. Tijdens de show stuntten Erick E en Fedde Le Grand in de lucht. Partyflock mocht mee!



Deze stunt is nu afgelopen, maar de rest van de week wordt nog genoeg gedaan! Tot en met vrijdag 1 april staat Radio 538 geheel in het teken van '538 voor War Child'. Een week lang trekken dj's met twee trucks dagelijks van 06.00 tot 22.00 uur langs zo'n 27 plaatsen door heel Nederland. (vier verschillende plaatsen per dag). Vanaf 22.00 uur zenden dj's de hele nacht uit vanaf een vaste locatie in Rotterdam. De actieweek wordt op vrijdag 1 april afgesloten met een spectaculair eindfeest, ook in Rotterdam. Hier wordt ook de totale opbrengst bekendgemaakt en treden verschillende bekende artiesten op. Radio 538 en War Child roepen in de actieweek íedereen in Nederland op om stunts aan te gaan in ruil voor donaties en om geld in te zamelen. Ook bekende Nederlanders zetten zich in. Meer informatie over de stunts, BN'ers, dj's, de route en de tussenstanden is te vinden op www.538voorwarchild.nl

Draag je steentje bij...
Op welke wijze jij kan bijdrage aan deze actie?
  • Je kunt doneren door STUNT te sms'en naar 43 33. Door het sturen van een sms'je betaal je eenmalig 2 euro.
  • Daarnaast kan geld worden gebracht of worden gepind bij de trucks of bij de vaste nachtlocatie op het Schouwburgplein in Rotterdam.
  • Ook online via www.538voorwarchild.nl kan via een machtiging of via een iDEAL betaling een bedrag worden overgemaakt.
  • Bellen naar 0909-3000538 kan ook, er kan dan een telefonische machtiging worden gedaan. Geld kan ook worden gestort op giro 333.
  • Symbolisch een cheque overhandigen bij de truck kan ook. Mensen kunnen bij inlevering van de cheque aangeven op welke wijze ze hun donatie willen overmaken.

7 opmerkingen

Haha nice hoor!
Artiest {SHOWLIST artist 1068, 115740}
hoe vet is zo'n ervaring dan! :) once in a lifetime dingen zijn dit....top stunt! (Y)
Artiest {SHOWLIST artist 48556, 93858}
hoe vet denk niet dat veel dj's kunnen zeggen dat ze in een luchtballon hebben gedraait :respect:
 
Top actie, top stunt en het geluid was ook nog eens super! :):)
Was echt een super vette gave unieke ervaring om dit meest exclusieve en bizarre housefeest mee te mogen maken!!!
Erick E en Fedde Le Grand brachten ons zonder verdere toevoegingen met A3 ballonvaarten en 538 naar hogere sferen...

Klasse stunt!