Partyflock
 
­ Nederland

Start van de lente vier je op Lentekriebels met Sunnery James & Ryan Marciano
And many more

gepubliceerd door , op
Lentekriebels
11 februari 2011
De lente is officieel begonnen en dat brengt de nodige kriebels met zich mee. We zijn vrolijker, actiever en hebben meer energie. Deze kriebels moet je natuurlijk kwijt! Je krijgt de kans om dit te doen op de pompende beats van Sunnery James & Ryan Marciano, Don Diablo, Hardwell en Jaz von D. Meer technofan? Kabale und Liebe en Nuno dos Santos werken hier ook graag aan mee. Houd je lente vibe dus nog even vast, want op zaterdag 9 april mag je helemaal los gaan op Lentekriebels.

Laatste combitickets Lentekriebels en Zomerkriebels Festival
Na het succes van de earlybird tickets van Zomerkriebels Festival zijn de combitickets van Lentekriebels en Zomerkriebels festival inmiddels ook bijna uitverkocht. Met een korting van €15,- kan je voor slechts € 49,50,- genieten van twee knallende events vol house- en technogeweld. Grijp snel je kans en bestel hier een combiticket voor het te laat is. Hou je ook van een gokje? Het kriebels casino is weer open. Klik hier om 24/7 kans te maken op kaarten voor Lentekriebels.

Winnaars prijsvraag
Een nog betere deal hebben de winnaars van de prijsvraag gemaakt. Zij lieten weten dat de Nederlandse DJ Afrojack een grammy heeft gewonnen. De prijswinnaars zijn inmiddels op de hoogte gesteld en de kriebelende combitickets komen hun kant op. Nederlands trots Afrojack stond onlangs nog op Winterkriebels. Gelukkig kent Lentekriebels geen minder grote namen.

We knallen alle lentekriebels eruit met Sunnery James & Ryan Marciano. Onlangs was de tweede editie van hun eigen Amazone Project. Ja, deze mannen gaan hard, heel hard. Op Lentekriebels kan je genieten van dit vol adrenaline pompende succesduo. Ook met Hardwell wordt het dansen tot je er bij neervalt. Vorige maand bracht hij met Tiësto het nummer Zero 76 uit. In april gaat Hardwell met Tiësto mee on tour door Amerika en Mexico. Voor het zo ver is, knalt Hardwell op Lentekriebels nog even voor eigen land. Be there!

Daarnaast zijn ook Don Diablo, Shermanology (live),Leroy Styles en upcoming man Jaz von D present. Speciaal voor Lentekriebels heeft Jaz von D samen met MC Roga een mix gemaakt om alvast in de stemming te komen. Beluister en download de mix via Soundcloud. Ideaal voor in de auto of op je iPod met dit lenteweer. Op veler verzoek is ook de techno area weer aanwezig. Knallen in studio 2 met Kabale und Liebe, Nuno dos Santos, Dimzen en Erik Heijting.

Op naar 9 april voor een nacht vol kriebels!

PS. Blok je agenda op 2 juli 2011 voor Zomerkriebels Festival. Meer info volgt snel.

www.kriebels.nl

6 opmerkingen

Hardwell! Vet!
Lekkere mix van Jaz von D!
Uitspraak van Pall op vrijdag 25 maart 2011 om 06:09:
Lekkere mix van Jaz von D!

Zeker lekkere mix, Ik heb hem gelijk gedownload!
Dike line up!
laatste aanpassing
Heeeeeeerlijk feestje!