Partyflock
 
­ Nederland

Metz on Friday Drink

gepubliceerd door , op
Soms zijn er van die dagen die je niet wilt missen en vrijdag 1 april is er zo eentje. Op deze dag staat de 3e editie van de Metz on Friday Drink in hal4.1 te Rotterdam op de agenda. Na twee succesvolle edities wordt ook deze editie er weer eentje waar de vonken vanaf zullen spatten. Vanaf 17.00 uur staan de deuren open van hal4.1 en kun jij rechtstreeks vanaf je werk aan de borrel en de hapjes die dan voor je klaar staan.

En metz zou metz niet zijn als ze deze avond niets speciaals zou hebben voor hun bezoekers. Deze editie wordt gesponserd door porsche design eyewear. De nieuwe zonnebrillen collectie van 2011 van dit aansprekende merk zal deze avond dan ook geshowd worden. En de best geklede man of vrouw maakt ook nog eens kans om er eentje te winnen. Dat is dus al de eerste goede reden om op 1 april richting hal4.1 te komen om daar de meest dansbare borrel van Rotterdam mee te beleven.

Maar er is meer! 1 van de bezoekers maakt namelijk kans om een echt drive demo in een porsche boxster s pdk te winnen. Hoe maak je hier kans op? Gewoon door je businesscard bij binnenkomst in de daarvoor bestemde "win een porsche demo rit" box te deponeren. Metz zal op 2 april de winnaars bekend maken en deze kunnen dan 2 of 3 April hun prijs ophalen bij black & white optics te Spijkenisse die in dit weekend namelijk de gehele porsche designe eyewear line gaan presenteren in hun winkel.

Maar natuurlijk is er ook muzikaal genoeg te beleven tijdens deze editie. Wat dacht je van Brothers in the Booth. Deze mannen timmeren op dit moment hard aan de weg en hun remix van adele – rolling in the deep wordt zelfs gedraaid door oa. Roger Sanchez & Erick Morillo. Deze avond nemen ze jou mee op een reis langs de mooie stranden van Ibiza. Natuurlijk kan mr.Metz niet ontbreken. Wederom zal hij het onverwachte in je naar boven brengen. Heerlijk vocals maar ook heerlijke beats is wat hij van nature uit zijn cd map tovert. De opwarming van de met zon friday drink is dit keer in handen van dj Etienne. Ooit begonnen als bezoeker van metz maar tegenwoordig weet ook hij wat de metz bezoekers willen horen op de dansvloer. Deze avond zullen er ook nog enkele surprise acts hun aantrede maken. Wie of wat dat houden we geheima maar deze zullen zorgen voor de extra beats en nodige vocalen. Dus kom op 1 april naar Hal 4.1 te Rotterdam en.

Step into the world. That's called met zon friday!