Partyflock
 
­ Nederland

Aerial club vijfjarig jubileum

gepubliceerd door , op
Aerial club
21 maart 2011
Daar gaat ie weer! Het jubileum, de 5e Aerial club is een feit! En met dit jubileum ook meteen een nieuw tijdperk. Vanaf nu steeds een nieuwe kunstenaar die de poster ontwerpt, steeds een nieuwe fotograaf, vernieuwende artiesten, de lancering van de website en natuurlijk de vaste hosts: Style Beats Liberation Front en Cursed P.

De vijfde editie begint meteen met een verfijnde Brabantse samenwerking met het Eindhovense dr'op (effenaar), want als Erol Alkan zegt dat ze goed zijn en hun platen door de meest uiteenlopende artiesten overal ter wereld worden gedraaid, dan moet deze act toch eens goed op Brabantse bodem worden vertegenwoordigd. Het gaat hier natuurlijk over TWR72, voorheen The Walk & Rogerseventytwo! Deze jongens maken momenteel furore met hun monsterklapper "the tunnel" en hun electro/techno geluid zet elke dansvloer, van rauw tot en met dance valley dan ook in vuur en vlam.

Cursed P zal deze keer Hangar 20 warm stomen met een wervelende set zoals alleen hij dat kan. Hij is al gevraagd in het voorprogramma van dr lektroluv, lanceert binnenkort zijn eigen little globe records, maar zal eerst het jubileum van Aerial club uitbundig komen vieren. De andere resident, Style Beats Liberation Front, zal dit keer Aerial club naar een kokend hoogtepunt brengen. Versnelling in z'n vijf en het gaspedaal niet meer loslaten. En dat alles met stijl!

Aerial club gaat vanaf deze editie ook de kans geven aan jong talent uit Breda en omstreken om zich te ontwikkelen. Ben jij leuk bezig met muziek, design en/of fotografie? Meld je dan nu aan om ons Aerial club team te versterken en verspreid je naam via ons medium! Dit kan nu ook via de officiële Aerial club website: www.aerialclub.nl. Voor deze editie zijn we nog hard op zoek naar een knotsgekke fotograaf. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar aerialclub@cursedp.com.

De dj's die als eerste de startblokken zullen vervuilen zijn snob deejays. Deze mannen uit Breda stonden al vaak met de groten der aarde op het podium tijdens dansavonden in MEZZ en boulevard. Bekende gezichten in het Bredase nachtleven en daadwerkelijke gangmakers!

Geen geld in je zak? Geen probleem: Voor 00:00u is de entree gratis!