Partyflock
 
­ Nederland

Bla Bla stays at home zaterdag 26 maart
Rotzooii koninginnedag/nacht update

gepubliceerd door , op
Rotzooii Outdoor
2 maart 2011
FeestBla Bla · Stays at Home
Datumzaterdag 26 maart 2011
LocatieStudio 80 Site
FeestRotzooii · Queensnight Madness
Datumvrijdag 29 april 2011
WinactieRotzooii actiegesloten
LocatieWesterUnie Site
FeestRotzooii Outdoor · Queensday Madness
Datumzaterdag 30 april 2011
LocatieWestergasterrein Site
FeestBla Bla · Queensday Special invites Mauro Picotto
Datumzaterdag 30 april 2011
WinactieBla Bla actiegesloten
LocatieStudio 80 Site
Terwijl aan de andere kant van de wereld de befaamde Miami Winter Conference losbarst, blijft Bla Bla lekker thuus om Amsterdam ook te kunnen geven wat haar toebehoort! Gewoon een lekkere, ordinaire en knotsgekke clubavond in Studio 80. Deze editie wordt een bijzondere want buiten het feit dat er een selectie van internationale bekendheden is geselecteerd, is het 'oer' Hollandse Noorden ook aanwezig en representeert het label Klopfgeist.

In zaal 1 gaat de avond van start met een dj set van Wulff Modern altijd lekker, altijd fijn. Verder staat de Franse local Julien Chaptal op het programma. Hij zal sinds lange tijd weer een set komen doen wat erg toepasselijk is na zijn remix voor het Bla Bla label. Massimo di Lena a.k.a Massi DL afkomstig uit Italië heeft in het verleden weleens eerder op het programma gestaan bij Bla Bla. Hij is van minimalistische techno naar lekker pompende house gegaan. Dus maak je borst maar nat. Massi DL is ook wel bekend van zijn releases in het verleden voor het Cadenza label.

De artiesten Andreas Bergmann, Hesz, Neo Young en Malbetrieb vertegenwoordigen op deze avond zaal 2.

Line up;
Daniel Sanchez
Julien Chaptal
Massimo di Lena aka Massi DL
Wulff Modern

Bla Bla invites klopfgeist zaal 2:
Andreas Bergmann
Hesz
Neo Young
Malbetrieb


Naast dat Bla Bla op volle toeren draait, zijn ze ook druk bezig met Rotzooii Queensnight en -day. De kaarten voor Rotzooii in de WesterUnie gaan ook als een malle. Dus voor iedereen die hierbij wil zijn: koop je kaarten snel! Deze line-up wil je absoluut niet missen. Het wordt weer een knaller van een avond.

Buiten deze nacht hebben ze een extra leuke bijkomstigheid. De vergunningen voor een heerlijk dagfeestje op het buiten terrein van WesterUnie zijn rond. Bij deze wordt het officieel, ze gaan er dit jaar echt helemaal voor. Alles wordt piccobello geregeld: buitenbarren, wc's, lekker geluid en toffe artiesten, kortom alle ingrediënten voor een heerlijke Queensday. Het gaat van start om 12.00 uur en de weerberichten zijn veelbelovend. De line-up laat nog even op zich wachten maar hierover meer info rond half april dus houdt die info in de gaten.

Om 20.00 uur stopt het, maar niet getreurd Bla Bla opent haar deuren van 9 tot 5 in Studio 80 met als speciale gast Mauro Picotto. Kortom de ideale invulling voor jou Koninginnefestijn!

Karotte
Daniel Sanchez
Mathias Kaden
Butch
The Martinez Brothers
Idriss D
Samuel Deep

Voorverkooptickets: www.blablarec.com/tickets

2 opmerkingen

Rotzooi mag zelfs de koningin niet missen :)
Rotzooii queensnight is Uitverkocht
laatste aanpassing