Partyflock
 
­ Nederland

L'Etiket invites Crackhouse met DJ Rush

gepubliceerd door , op
L'Etiket
23 februari 2011
FeestL'Etiket · Crackhouse
Datumdonderdag 24 maart 2011
LocatiePoema RAW
Donderdag 24 maart valt de Domstad met zijn neus in de boter. Die avond blaast door de speakers van Poema RAW het meedogenloze Chicagohouse geluid van DJ Rush. De toonaangevende Utrechtse organisatie L'Etiket heeft hoofdstedelijke smaakmakers Crackhouse uitgenodigd voor een even verheffend als vercrackt muzikaal onderhoud. De vaderlandse strijdkrachten worden vertegenwoordigd door Carlos Valdes, Brent Roozendaal, Aron Friedman, Maarten Pordon en Miss Handel.

Je hebt helden en je hebt HELDEN. DJ Rush behoort zonder meer tot die laatste categorie. Niet alleen is hij één van de weinige nog levende legendes die de decks van Chicago's Music Box heeft beroerd – hij is nog steeds één van de meest geliefde artiesten uit de dansmuziek. De meesten zullen Major Isaiah Rush kennen van zijn compromisloze, met funk doorspekte hardtechno. Maar Rush heeft ook een weinig gehoorde, zwoelere discokant. Deze heeft hij al enkele malen tijdens Crackhouse gedemonstreerd. Na twee weergaloze sets in Amsterdam en Nijmegen onderwerpt Rush nu ook de Utrechtse Poema aan een indrukwekkend Chicagohouse/disco-onderhoud.

Het Crackhouse collectief heeft zich de afgelopen vier jaar onderscheiden met een eigenzinnige manier van feesten. Onder het motto 'Crackhouse is a feeling' brachten zij bezieling terug op de Amsterdamse dansvloeren. Over één van de legendarische Crackfinder-raves vorig jaar vertelde 's lands meest geboekte dj Erick E onlangs in DJBroadcast: "Ik was nog nooit in de Bunker geweest, maar ik mag nu wel zeggen dat het de boeking van het jaar is geweest!" Tel uit je winst. De muzikale inleiding van DJ Rush wordt vanavond verzorgd door het Crackhouse ABC, van Aron tot Brent tot Carlos. Verwacht van deze geweldenaars een portie beladen vierkwartsmaten van formaat en een persoonlijke warmte waar je u tegen zegt.

Met haar maandelijkse avonden in Winkel van Sinkel heeft L'Etiket het Utrechtse clubcircuit een nieuwe impuls gegeven. Het Domstedelijke platform onderscheidt zich met een originele mix van serieuze techno- en housenamen en een vaak ludieke insteek. Dat maakt iedere L'Etiket tot een sfeervolle aangelegenheid. Vanavond neemt resident en oprichter Maarten Pordon de muzikale honneurs waar. Miss Handel leent haar dijk van een als MC. Zij is de flamboyante host van deze op papier reeds onvergetelijke avond.

3 opmerkingen

dit word een hele fijne! gelukkig ben ik vrijdag vrij :D
Nice one!