Partyflock
 
­ Nederland

Zaterdag 2 april Night of the Dj's
Check de trailer van Digital Attack

gepubliceerd door , op
Night of the Dj's
23 februari 2011
FeestNight of the Dj's · Digital Attack
Datumzaterdag 2 april 2011
LocatieTakens
Op 2 april neemt Takens je mee op een reis langs de zwarte gaten in het universum. Naar een plek waar al eeuwenlang een strijd wordt uitgevochten tussen twee groepen robots. Deze editie van Night of the dj's staat in het teken van een ware digitale aanval van de Transformers! Wie is er niet groot geworden met de buitenaardse robots? Waar in de Transformers de Autobots het opnemen tegen de Decepticons, staan op 2 april verschillende hardstyle warriors tegen over elkaar in een ultieme krachtmeting. Ze stellen ze even aan je voor:



Psyko Punkz
Week na week reizen de Psyko Punkz door het hele land om de kritische hardstyleliefhebber alleen de aller-vetste hardstyle voor te schotelen. En gezien hun megavolle agenda, doen ze dat met succes! Op 2 april komt het duo naar Takens om hun nieuwste pareltjes uit de cd-mapjes te toveren.



Wildstylez
De heerlijk melodielijnen met de vervolgens knetterharde kicks van Joram Metekohy, alias Wildstylez zijn de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven voor het grote hardstylepubliek. De 28-jarige Scantraxx-telg is dan ook al lang niet meer alleen een Nederlandse grootheid. Inmiddels pakt hij regelmatig een het vliegtuig naar Italië, Zweden en Australië om daar de boel eens goed op zijn kop te zetten!



Zatox
Who you gonna call when it really has to get loud? Juist ja, Zatox! Deze Italiaanse geweldenaar staat bekend om Het Betere Ragwerk. Geen lieve en tuttige melodietjes, hell no! Als je praat over een 'digital attack', dan is Gerardo Roschini, alias Zatox, de man om de klus te klaren. Geniet op 2 april dan ook van het fijnste dat Italië op hardstyle gebied voor jou in petto heeft.



Om te zorgen dat niemand op deze avond de dansvloer verlaat, is ceremoniemeester DV8 gecontracteerd om het publiek met zijn lyrics nog net dat tikkie meer op te zwepen. Ook de huis dj's Bird en Mc-Coy zijn van de partij deze editie van Night of the dj's compleet te maken.

See you @ Digital Attack!

Om alvast helemaal in de stemming te komen voor deze editie van Night of the DJ's, hier de waanzinnige trailer!

2 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Balkbrug :S Feestje lijkt me wel leuk
Takens, prima tent.. alleen voor de jongere generatie.