Partyflock
 
­ Nederland

Roog kicks off new clubconcept

gepubliceerd door , op
Op donderdag 24 maart presenteert de Britse DJ Paul Sparkes met trots een nieuw concept: This is true house legends – een event wat een aantal keer per jaar op donderdagavond zal gaan plaatsvinden in de Amsterdamse topclub, NL.

This Is True House Legends
This is true house legends zal zich onderscheiden door high-quality DJs in een intieme omgeving te laten draaien. DJs die een speciale niche hebben gemaakt voor zichzelf, performers die door de gehele industrie gerespecteerd worden en wekelijks op hoog niveau draaien. ROOG voldoet perfect aan deze omschrijving.

Roog
De keuze voor ROOG was een gemakkelijke voor de organisatie. Sinds mid jaren 90 leidt deze DJ en producer de Nederlandse house scene, en heeft hij gedraaid op de beste evenementen, festivals, strandfeesten en clubs. Drie keer werd hij verkozen tot nummer 1 Nederlandse house DJ, tot Nederlands populairste club DJ in 2004 en de hoogst geplaatste house DJ in de Nederlandse DJ Award poll in 2003, 2004 en 2005.

ROOG heeft in de beste clubs te wereld gedraaied zoals Pacha (Ibiza), Cielo (New York), Yellow (Tokyo), Ministry of Sound (London), Zouk (Singapore & Kuala Lumpur) om er een paar te noemen.

Met Erick E draait ROOG regelmatig onder de naam Housequake, een concept dat niet meer weg te denken is uit het house-circuit in ons land met vorig jaar haar eigen tent op superfestival Dance Valley, en op 14 Mei een nieuwe editie van haar eigen festival in Aquabest.

ROOG) blijft, samen met broer Greg van Bueren, muziek uitbrengen op hun Hardsoul Pressings label. Tracks als 'Your Mind is Twisted'



van Greg van Bueren, Jeroenski & ROOG waren grote internationale klappers, en liet ROOGs ster nog verder rijzen, ook internationaal. Het label is daarnaast ook een platform voor de beste nieuwe muziek die ROOG ontdekt als hij de hele wereld overvliegt.

ROOG is al jaren een held van de house scene, die na bijna twee decennia achter de draaitafels nog steeds op zoek blijft gaan naar de nieuwste sounds en zijn passie voor de scene uitstraalt.

Warm-up
Op 24 Maart zal Floorplay oprichter en resident Paul Sparkes de avond voor ROOG openen met diepe en warme platen.

Kaarten
5 euro aan de deur.

3 opmerkingen

 
Roog (Y)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 17 maart 2011 om 16:09:
Roog

True!
 
Artiest Waai
:respect: :respect: :respect: