Partyflock
 
­ Nederland

Turbulence vs Oldschool Gangsters
Speciale winactie

gepubliceerd door , op
Nog een kleine week en dan staat 9 april helemaal in het teken van de diverse genres muziek van Early jump tot Hardstyle en van House classics tot Early Rave en alles wat er tussen zit. Turbulence vs Oldschool Gangsters vindt dan plaats in Zalinaz en dit evement is zo divers dat zowel de organisatie als de artiesten van mening zijn dat er deze nacht voor iedereen wat wils is.

Turbulence vs Oldschool Gangsters, een evenement waarbij niet alleen twee conceptnamen gemengd worden, maar ook een hele reeks aan genres worden samengevoegd tijdens Turbulence vs Oldschool Gangsters. Deze avond kan je terecht in Zalinaz voor bijvoorbeeld French Tek en jump, maar waar het deze avond grotendeels vooral om gaat is Hardstyle! Geleverd door Italian Hero Tatanka, die Zalinaz and guests trakteert op een heerlijk portie opzwepende Italian Hardstyle. Samen met artiesten niemand minder dan B-Front die zijn 'Inner Creativity / Musical Analysis' erop los laat gaan, Ground Force because 'You Like That', Geminizers en Missile gaan Area I, de Turbulence zaal, zeker weten flink laten stampen tot in de late (of vroege) ochtenduurtjes.

Naast deze Harder Styles of Dance is er ook nog Area II die gehost gaat worden door de Oldschool Gangsters, die er bekend om staan om de zalen waar ze optreden te vullen met de beste oldschool, Early Rave en House classics tracks die er maar te vinden zijn. De OG's hebben als performing artists gekozen voor namen als DJ Rob & MC Joe, Human Resource, Ecu, Ricos, OCD en GJ Warez. Tijdens Turbulence vs Oldschool Gangsters gaan de deeJays de party-atmosfeer regelrecht de club/discotheque Zalinaz inpompen om zo die fantastische tijd nog een keer over te doen.

Speciale winactie
Er zijn al flink wat aanmeldingen voor de exclusive hotel voucher van het Trivium Hotel. Je krijg er dan natuurlijk ook een overnachting en gratis ontbijt plus free entry naar de Spa & Beauty van het hotel. En daar bovenop worden er ook nog twee vrijkaartjes voor Turbulence vs Oldschool Gangsters bijgedaan. Wat wil je nog meer? Check snel www.oldschoolgangsters.nl en check de banner! Voor meer info over Het Trivium Hotel ga je naar www.hoteltrivium.nl.

De winnaar van de winactie wordt op dinsdag 5 april, bekendgemaakt. Dus houdt je mail goed in de gaten.

Line-up


Tickets
De tickets kosten € 12,50 ex. fee in de voorverkoop en zijn te verkrijgen via EasyTicket op www.oldschoolgangsters.nl, See Dance. Aan de deur: € 20,--

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren.

Auto & parkeren
Ook met de auto is Zalinaz makkelijk te bereiken. Parkeren kan bij Zalinaz zelf. Voor de routebeschrijving kijk je op Google Maps.

6 opmerkingen

 
Lekker feestje hoor
 
Artiest {SHOWLIST artist 39929, 73283, 87730, 109879}
Ruthless wel op de flyer maar niet ind e line up??
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 5 april 2011 om 11:24:
Ruthless wel op de flyer maar niet ind e line up??

Wordt vervangen door Dr. Rude! ;)
 
TURBULENCE Area
22.00 – 23.00 Missile
23.00 – 00.15 Tatanka
00:15 – 02:00 Ground Force
02:00 – 03:30 B-Front
03.30 – 05.00 Geminizers
Hosted by: TMC


OLDSCHOOL GANGSTERS Area
23:00 – 01:00 Ricos vs. Ecu
01:00 – 02:00 OCD
02:00 – 03:00 Rob & MC Joe
03:00 – 04:00 GJ Warez
04:00 – 05:00 Human Resource
Hosted By: MC-B