Partyflock
 
­ Nederland

D-Rashid laat de lente vroeg beginnen
LatinVillage & Salsalounge

gepubliceerd door , op
LatinVillage, het grootste Latin festival van Europa verwelkomt de lente op 19 maart in havenstad Rotterdam. Als officiële NL captain, zal D-Rashid deze avond vol authentieke Latin beats en funky house sounds in de Maassilo hosten.

Wanneer je denkt aan Zuid-Amerikaanse ritmes en house, zal D-Rashid ongetwijfeld meteen bij je opkomen. Resident DJ van LatinVillage, Franchise en Nope is Dope, onderdeel van talloze line-ups in binnen- en buitenland, samenwerkingen met Dance4Life en sterke eigen tracks, remixes en albums: D-Rashid weet het moeiteloos waar te maken.

Op zaterdag 19 maart zal het LatinVillage geweld weer losbarsten, deze keer in de Maassilo Rotterdam. Naast NL captain en host van de avond D-Rashid betreden onder andere Hardwell, The Flexican en Quintino het Latin schip om de havenstad om te toveren tot een tropische badplaats. Om alvast in de stemming te komen is de officiële LatinVillage CD vanaf 17 maart verkrijgbaar bij alle Music Stores en uiteraard als download.

D-Rashid is niet alleen onlosmakelijk verbonden aan LatinVillage, maar is ook de grote naam achter Salsalounge (elke laatste zondag van de maand in Arena Amsterdam). Op 27 maart aanstaande zal hij de zondag waardig afsluiten met een solo set van maar liefst 5 uur. Salsalounge is steevast uitverkocht en is daarmee uitgegroeid tot een van de populairste Latin feesten van Nederland.

Ook werkt onze Latin koning momenteel aan een nieuw event 'Exclusive Latinhouse Sounds' met onder andere Carita la Niňa en Andre Russo en komt hij binnenkort met een Splinternieuwe stoere Latinhouse track 'Morning Glory' (label Selected Music). Nóg niet genoeg Latin vibes? Check hier D-Rashid in het RTL 5 programma Style (d.d. 27 februari): rtl.nl

2 opmerkingen

 
(Y)