Partyflock
 
­ Nederland

Friends

gepubliceerd door , op
Friends
20 februari 2011
Op vrijdag één april a.s. is het weer zover. In samenwerking met De Rechter, zal Danza Events alweer de tweede editie van Friends gaan geven. Met namen als dj José, Alain Diaz, Daan DeVito, Da Lex en Jay Double U zal de tweede editie van Friends De Rechter weer doen trillen op zijn grondvesten. Om de avond wat extra's te geven, zal de avond gehost worden door MC Lou-E, bekend van o.a. Trance Energy.

Oprichter van Danza Events Allan Drent geeft aan dat er in het uitgaansleven van Steenwijk behoefte is aan meer dance gerelateerde evenementen. Onder andere door het sluiten van Steenwijks enige discotheek 'Loco', werd het aanbod van dance muziek een stuk kleiner. Om in te gaan op deze behoefte, besloot Danza Events dat het tijd werd voor een nieuw concept binnen het uitgaansleven van Steenwijk, Friends.

Friends zal beginnen om 22:00 en eindigen om 03:00. Kaarten zijn alleen aan de deur te krijgen en kosten € 5,-.

Naast Friends staat Danza Events ook bekend om het feest 'Rock the Boat (deluxe)'. Op dit moment is Danza Events druk bezig met de organisatie van de tweede editie. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 30 Juli op Partyschip Giethoorn in Giethoorn. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, meldt Danza Events dat er dit keer grote namen hun opwachting maken, waaronder Nicky Romero, Asino di Medico en dj José!

De kaartverkoop voor Rock the Boat (deluxe) zal starten tijdens Friends. Hier zullen de eerste 50 kaarten voor een earlybirdprijs van € 15,- worden verkocht! Wees er snel bij, want de overige 150 kaarten zullen voor € 25,- ex fee online en bij de Primera winkels verkrijgbaar zijn en vol is vol!

Kijk voor meer informatie op www.danzaevents.nl of volg Danza Events op hyves en Facebook.

4 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 1143, 5736}
Ik zet m'n dansschoenen vast in het vet!
Haha leuke flyer!