Partyflock
 
­ Nederland

A Monday Affair

gepubliceerd door , op
A Monday Affair
9 maart 2011
Maandag 21 maart 2011 zal in AIR te Amsterdam de vierde editie van het snelst groeiende maandagavond concept van Nederland plaatsvinden. De laatste editie toonde weer aan, hoe warm de chemie van 'A Monday Affair' en AIR aanvoelt. Het publiek ging op iedere plaat uit zijn dak, en het leek er even op, alsof men de volgende dag niet hoefde te werken. Toch was het de moeite waard en we zijn alweer klaar voor een nieuwe editie van A Monday Affair.

Deze aankomende editie van 'A Monday Affair' staat geheel in het teken van de release van niemand minder dan Issy. De afgelopen tijd konden jullie genieten van zijn bootleg versies van onder meer 'Drake – Find Your Love', 'Ryan Leslie – You're not my Girl' en zelfs een zeer recente remix van 'Usher – More' die vol support kreeg van Mega-Producer 'Red One' (Bekend van de hits van o.a: Lady Gaga, Kylie Minogue, Michael Jackson, Enrique Iglesias, Jlo, Usher, Mohombi).

Na zijn eerste twee singles, 'Don't Get Me Wrong' en 'Physical Love', is het nu tijd voor Issy om met zijn nieuwste single 'You And Me' naam te maken in de internationale muziekbranche. Deze plaat wordt ondersteund door de zwoele vocalen van David Goncalves (Bekend van o.a.: Chocolate Puma – Always and Forever). Issy en David Goncalves zijn na hun laatste samenwerking voor de plaat 'Physical Love' aan elkaar gehecht geraakt en blijken elkaar gevonden te hebben als het gaat om het creëren van muziek. Er is met de nieuwe single 'You And Me' ook wat prachtigs uit deze samenwerking voortgekomen.

Maandag 21 maart 2011 is tevens de perfecte datum voor de release van deze track, omdat we deze dag ook officieel de lente kunnen inluiden en je de kou weer van je lijf af kan schudden. 'When winter comes to an end. New music springs up, and takes us a step closer to what's still to come!' Laat je verrassen en laat Issy je meenemen op een muzikale tour.

Tijdens de laatste editie is er uitgepakt met de mannen van Hardsoul en beachking Ricky Rivaro. Dit keer zullen de hoofdrolspelers van de avond; Issy, Michael Mendoza, Mitchell Niemeyer en Youri Alexander support krijgen van collega dj's Hardwell, Quintino, Scott, Dwight Neville, Delivio Reavon & Aaron Gill. De avond zal vocaal in goede banen worden geleid door David Goncalves, Zawdi MC MC en Lady Bee.

Spring is in the AIR.