Partyflock
 
­ Nederland

Mascarada

gepubliceerd door , op
Na drie uitverkochte Oud & Nieuw edities strijkt het populaire gemaskerde concept 'Mascarada' voor een extra editie neer in het Prinses Theater te Rotterdam. Zaterdag 23 april is het dus weer tijd voor het gezelligste house feest vol pracht en praal en de beste house muziek met dit keer in de line-up: ROOG, Miss Monica, Marc MacRowland, Jasper Clash & MC Haits.

Ook deze editie laat Mascarada niet onopgemerkt voorbij gaan. Wat dacht je van een top set van de ene helft van Housequake zijnde DJ ROOG. ROOG zorgt regelmatig tijdens Metz on Sunday voor een uitverkocht Prinses Theater en zijn sets aldaar zijn inmiddels berucht. Overal waar deze man verschijnt is het dringen voor de Dj booth. Als tweede in de rij komt de leading Lady van Nederland achter de decks. Miss Monica zal na haar indrukwekkende sets op de vorige edities van Mascarada wederom zorgen voor een schuddend Prinses Theater. Haar platentas gevuld met de sound van Mascarada is er eentje waar Monica zeer zuinig op is. De volgende die langs komt staat is Marc MacRowland. Ook hij weet tijdens Mascarada altijd de juiste snaar te raken. Heerlijke classics in een nieuw jasje & dikke beats zorgen dat de handen tijdens zijn set meestal in de lucht te vinden zijn. Last but not least is de man achter het success van Latin Lovers zijnde Jasper Clash. Maar deze avond zal hij jullie verrassen. Geen Latin maar dikke baslines en stevige vocals die Jasper door het Theater zal blazen. Het is een genoegen om deze man achter de decks te keer te zien gaan. Zijn uitstraling en contact met de mensen op de vloer is waar hij bekend om staat. Stil staan is dan ook tijdens zijn set niet toegestaan. De vocalen zullen deze avond worden verzorgd door de man die op alle Hed Kandi feesten de mic hanteerd. MC Haits is een echte brombeer die met zijn stem van grote waarde is voor dit gemaskerde concept!

Mascarada is een concept waarbij de mysterieuze beleving hoog in het vaandel staat. De sfeer en het uitzinnige publiek zorgen altijd op iedere editie voor een volle dansvloer, waarbij de handen de lucht in gaan en de mensen niet stil kunnen blijven staan. De broeierige decadente sfeer uit Venetië in combinatie met mensen die de gehele avond gemaskerd in hun mooiste uitgaanskleding lopen en een scala aan tres chique en etiquette die de boventoon voeren. Keer weer terug naar deze tijd en dans op de housemusic zoals deze bedoeld is. Zaterdag 23 april zet jij je masker op en zorg je dat je op tijd aanwezig bent zodat je niks gaat missen van deze nu al legendarische avond.

Early bird actie
Speciaal voor de snelle beslissers zijn er Early Bird tickets verkrijgbaar. De eerste 100 tickets zijn vanaf 7 t/m 14 maart alleen te bestellen via www.footclub.nl en kosten dan maar E 10,- (ex fee).

Vip tafels
Wil jij je Mascarada met nog meer klasse en allure mee maken? Dan zetten wij een VIP tafel voor je klaar. Er zijn een beperkt aantal VIP tafels beschikbaar inclusief een fles sterke drank naar keuze en bottleservice. Mail voor meer informatie naar vip@footclub.nl en vergeet er niet bij te vermelden om hoeveel personen het gaat.

Maskers zijn inbegrepen bij de entreeprijs, maar uiteraard is het ook toegestaan om zelf je eigen masker mee te nemen!

Alle informatie over Mascarada is te vinden op www.footclub.nl

1 opmerking

Klinkt als een gezellig feestje!