Partyflock
 
­ Nederland

Iyaz live on stage in de Maassilo
Zaterdag 19 maart

gepubliceerd door , op
Daar waar het LatinVillage festival zich normaliter begeeft in het Amsterdamse vaarwater, gooit A-Venue Entertainment dit keer het roer om en zal op zaterdag 19 maart 2011 LatinVillage festival aanmeren in DE havenstad Rotterdam!

LatinVillage, het grootste Latin gerelateerde festival van Europa, staat voor; zwoele authentieke Latin beats, funky house sounds, zinderende dansmoves en ontvangen-met-open-armen-sfeer.

In maart zullen de knopjes weer bloeien, de vogeltjes fluiten en de zonnestralen door de wolken schijnen... Captain D-Rashid zal jullie warm verwelkomen in de startblokken van de frisse Nederlandse lente! Maar...D-Rashid komt niet alleen! Iyaz bekend van onder andere zijn nummer één hits 'Replay', 'Solo' en 'So Big', komt de captain crew versterken. De op Virgin Islands geboren artiest, zal exclusief vanuit Los Angeles, aanmeren te Rotterdam.

De sound die Iyaz voordraagt is het vrolijke zogeheten 'Island Pop' sound, wat een briljante mix is van rap, reggae, pop en Island vibes. De zanger, songwriter van Iyaz; J.R. Rotem, heeft ook met artiesten gewerkt als Rihanna, 50 cent, Britney Spears en Rick Ross. De single 'Solo' van Iyaz is ruim 75 miljoen bekeken via Youtube. Aan populariteit komt deze zingende verhalenvertaler dus niets tekort! Kom meevaren op de Latin Beats en de mooie vocalen van Iyaz! Je ben van harte welkom!

Tickets zijn verkrijgbaar via latinvillage.nl en de Free Record Shops.

2 opmerkingen