Partyflock
 
­ Nederland

The Third Movement viert zaterdag haar 10-jarig bestaan in Groningen

gepubliceerd door , op
The Third Movement
15 december 2010
Zaterdag zal de officiële The Third Movement - 10 Years Of Music Tour de stad Groningen aandoen. Ruim een decennium geleden is het dan alweer dat Sebastian Hoff, beter bekend als DJ Promo, er voor zorgde dat hardcorelabel The Third Movement het daglicht zag.

Na drie touravonden in zowel binnen- als buitenland kan geconcludeerd worden dat The Third Movement sound na ruim 10 jaar nog immens populair is bij de hardcore fans. Bij de 'kick-off' in Doornroosje Nijmegen werd de toon voor een reeks uitbundige touravonden. Een trouwe schare fans die bij vrijwel elke track de lyrics met volle overgave mee weet te schreeuwen en non-stop aan het dansen is. De buitenlandse touravonden in Barcelona en Parijs waren beide ook unieke bijeenkomsten. De ongedwongen sfeer en open-mindedness die daar nog altijd heerst past dan ook uitstekend in het straatje van The Third Movement . Voor 12 maart bestaat dan ook het volste vertrouwen dat deze lijn doorgetrokken wordt.

De sound van The Third Movement is in de loop der jaren volledig de breedte ingegaan. Met hardcore nog altijd als hoofdmode is er meer en meer ruimte gekomen voor de 'meer experimentele' aftakkingen van deze sound. Met de line-up voor de touravond in Groningen worden in ieder geval de liefhebbers van hardcore en industrial in hun behoefte voorzien. De time-table voor zaterdag ziet er als volgt uit:

23:00 - 00:30 Sequence & Ominous
00:30 - 01:30 The Wishmaster Italië
01:30 - 02:30 D-Passion
03:30 - 05:00 Promo
05:00 - 06:00 Mindustries

Huize Maas bestaat dit jaar 85 jaar. Sinds de oprichting in 1926 is deze zaal gehuisvest in een monumentaal pand aan de Vismarkt, in hartje Groningen. Met de sfeer van toen en het geluid van nu, een Funktion One geluidssysteem, vormt Huize Maas een prachtig decor voor het bezoek van The Third Movement delegatie aan de hoofdstad van het noorden. Op www.huizemaas.nl kun je de locatie bekijken via de virtuele 360-graden toer.

Win een VIP-treatment!
E-tickets in de voorverkoop kosten slechts € 12,00 (ex. fee) en zijn landelijk beschikbaar via www.huizemaas.nl/tickets en alle Free Record Shops. In Groningen zijn kaarten voor dit feest ook verkrijgbaar bij platenzaken Plato en de Jongens van Hemmes. Zet dit feest ook in je Facebook-agenda en maak automatisch kans op een VIP-treatment met backstage toegang en gratis consumpties.

4 opmerkingen

:cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 1260, 75631}
Zaterdag alweer! Met de editie in Parijs nog vers in mijn achterhoofd... Te gekke edities, stuk voor stuk. Heb er zin in! :yes:
tja voor de muziek hoef ik het niet doen dat vind ik niks maar toch eem met mien schattie's kijken:cheer: