Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers brengt de enige echte Latin Vibe naar Club Monza

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
2 maart 2011
Opnieuw goed nieuws voor alle trouwe Latin Lovers Fans die maar geen genoeg kunnen krijgen van de enige echt Latin Vibe. Op zaterdag 19 maart is het weer tijd voor Latin Lovers in Club Monza tussen de authentieke en gezellige grachten van Utrecht. Bij Latin Lovers is er altijd nét een beetje meer en dat zul je ook terug zien in het fantastische decor. In ieder geval staan DJ ROOG, Leroy Styles, Jasper Clash, Undercontrol & MC Jollygood voor je klaar om nét dat beetje extra te brengen! Alle trommels worden weer uit de kast getrokken, ben jij klaar voor een heerlijke zwoele nacht met Latin Lovers?

DJ ROOG heeft een speciale band met Latin Lovers en Latin Lovers met DJ ROOG. De Koning van de vocals in combinatie met de trommels maken van hem een echte topper op de avonden van Latin Lovers! Ook deze keer zullen zijn handen het ritme aangeven en kun je niet stilstaan want that is not done tijdens ROOG zijn set! Leroy Styles is de man van de latin beats. Als geboren Latin Lovers heeft Leroy altijd wel een goeie smaak en een goeie flow voor de dames. Zijn sexy latin met heerlijke vocalen en pompende basslines gieren straks door de Monza en zijn warme sounds zullen je verlangen naar de heerlijk zuid Amerikaanse Vibe. Jaspers Clash is al sinds het begin van Latin Lovers erbij is nog steeds iedere keer een verrijking voor het concept! Jasper is de full time resident Latin Lovers en weet dus wat er van hem verwacht wordt. De laatste in de rij zijn de boys van Undercontrol. Zij Zullen deze nacht de trommels laten spreken voor wat niet in het persbericht past. Met veel percussie grooves weten zij altijd de juiste latin snaar te raken bij iedereen. En dames wie wil nu niet vooraan staan wanneer deze mooi boys de bühne betreden. De Vocalen zijn in handen van de springlevende en altijd aanwezige MC Jollygood!

Ze zijn er weer: Ladytickets!
Speciaal voor de dames is er goed nieuws: de Ladytickets zijn er weer! Voor een bedrag van € 15,00 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn alleen online te bestellen via www.footclub.nl en www.easyticket.nl

Laat de trommelgeluiden door je lichaam trillen en de oorstrelende vocals op je inwerken. Begeef je zwetend op de dansvloer of heerlijk ontspannend met een koud drankje in de heerlijke Vibe. Het mag wel duidelijk zijn, 19 maart bevind jij je nergens anders dan in Club Monza.