Partyflock
 
­ Nederland

I love los met Pasen

gepubliceerd door , op
I love Los
23 februari 2011
Voordat I love los de komende maanden naar het strand verkast om daar te zomer te vieren wordt het Paard eerst nog opgeschud met de welbekende paaseditie. Zaterdag 23 april wordt het Paasweekend gevierd met een hoogwaardige feestsfeer, voordat je de rest van het weekend zoet bent met paaseieren zoeken. Deze editie staat niet alleen maar in het teken van paaseieren en paashazen, want Soulmax heeft als headliner niemand minder dan Sidney Samson uitgenodigd! Daarnaast wordt de avond muzikaal ingevuld door dj's Baggi Begovic, Ferris Verdi, Ziggy Stardust, Bobby Rock, Anjiro Rijo en Joop Junior. Om de line-up compleet te maken neemt Mc Smilez de mic voor zijn rekening. Kaarten zijn nu te koop via www.soulmax.nl

I love los en Pasen is een ijzersterke combinatie, aangezien de jaarlijkse paasedities keer op keer succesvol zijn. Die traditie wilt Soulmax natuurlijk hooghouden en 'special guest' Sidney Samson draagt daar zijn steentje aan bij op zaterdag 23 april 2011.

Sidney Samson draait al meerdere jaren mee in de dancescene, heeft verschillende clubs en festivals gerockt en het publiek voorzien van meerdere hits. Na zijn enorme hit 'Riverside' kon echt niemand meer om hem heen, Sidney Samson is hot! En dat gold niet alleen voor Nederland, want met deze hit bestormde hij ook de charts in Engeland en Australie! Momenteel timmert Sidney Samson hard aan de weg in het buitenland om met zijn kwaliteiten waar Nederland al bekend mee is, de rest van de wereld te veroveren. Sidney Samson beschikt ook over de juiste trucs om een goede remix te maken, zoals hij deed voor supersterren als Rihanna, David Guetta en Martin Solveig. Op de planning staat de release van zijn samenwerking met Steve Aoki, die vast en zeker voor opschudding op de dansvloer gaat zorgen. Wat zijn producties betreft is Sidney Samson niet bang om risico's te nemen, want op die manier test hij uit wat het beste werkt. Verwacht daarom dat hij tijdens Pasen een knallende set neerzet, waarbij hij inspeelt op de verwachtingen en wensen van het publiek!

Voordat Sidney Samson zaterdag 23 april op spectaculaire wijze aantreedt op het podium zorgen dj's Baggi Begovic, Ferris Verdi, Ziggy Stardust en Bobby Rock voor de juiste sfeer in de grote zaal van het Paard. Zij voorzien feestgangers van goede dansbare tunes en Mc Smilez support hen met zijn vocalen, zodat helemaal losgaan echt de enige mogelijke optie is.

In de kleine zaal laten Joop Junior en Anjiro Rijo een verrassende combinatie van techno en house horen. Bij deze jongelingen, uit de stal van Soulmax Agency, draait hun hele leven om muziek en met veel toewijding staan zij te trappelen om het publiek te laten zien wat zij in hun mars hebben. Tijdens deze paaseditie bundelen de twee talenten opnieuw hun krachten.

Kaarten & extra info
Maak het paasweekend extra vrolijk door bij deze editie van I love los aanwezig te zijn! Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij alle Free Record Shops, de dagkassa van het Paard en online via www.soulmax.nl Aan de deur is de prijs van een ticket 15,- euro. Op de hoogte blijven van alle updates rondom I love los en Soulmax kan via www.soulmax.nl

1 opmerking

Sidney als sluiter, heel vet!