Partyflock
 
­ Nederland

We are golden

gepubliceerd door , op
We are golden
7 februari 2011
Op vrijdag 4 maart vindt er eindelijk een exclusief house event plaats in Amsterdam. Een exclusieve nacht bedoeld voor diegene die alleen tevreden zijn met het beste van het beste, kortom: diegene die altijd voor goud gaat. We are Golden is een evenement waar een vrouwvriendelijke sfeer hangt, met prachtige aankleding en oogverblindende entertainment. Een nacht waar de grootste DJ's van dit moment draaien in combinatie met een aantal top live artiesten die de DJ's gaan begeleiden naar alle hoogtepunten van de avond. De organisatie haalt alles uit de kast om de bezoeker tot in de puntjes te verwennen en een hoogwaardig spektakel te neer te zetten.

We Are Golden presenteert op vrijdag 4 maart een Line-up die voor menig festivalganger als goud in de oren klinkt! Met trots kan de organisatie aankondigen dat niemand minder dan Real El Canario zijn gouden platen heeft ingepakt om de Escape Club te gaan rocken met zijn zwoele en sexy sounds waar hij zo bekend om is geworden. Mede organisatoren en het gouden producersduo Brian Chundro & Santos & Santos Suarez zullen een dubbelrol op zich nemen en prime time het publiek verwennen met hun kenmerkende latin klappers. Rishi Romero maakt tijdens We are Golden ook zijn opwachting. Deze producer en headliner is een rijzende ster op alle grote house events. Met als hoogtepunt een eigen DJ-tour in Amerika belooft het in 2011 weer een speciaal jaar te worden voor deze topper uit Amsterdam. De DJ's die ook hun opwachting maken zijn: Brothers in the Booth, Genairo Nvilla, Miss Sugaware, Dwight Brown & Sofunky en DJ Duo: Pascal Moreno & Tyron Kemble.

DJ's in combinatie met live artiesten blijft een gouden combinatie-act die op een hoogwaardig event als 'We are Golden' niet kan ontbreken. Het publiek wordt wederom getrakteert op het neusje van de zalm namelijk: SAX & KASH (Saxy Mr S. on saxophone & Kazzikazs on percussion) De Golden Models zorgen voor het nodige entertainment en VJ Rush zorgt met de nodige glitter en glamour beelden voor een visuele sensatie op Neerlands grootste indoor LED schermen. De golden host is niemand minder dan Mo MC. Deze internationale top MC begeleidt iedereen naar alle hoogtepunten van de avond.

We Are Golden presenteert zichzelf als een 'Exclusive Nightlife event' Er wordt dan ook een grote VIP area ingericht waar je in stijl los kan gaan. Er zijn hiervoor speciaal golden bracelets ontworpen en zijn online verkrijgbaar voor 25,- per armband. Voor een volledige VIP treatment incusief: tafel, flessen drank en versnaperingen kan je een mail sturen naar info@goldenexclusive.nl. De organisatie neemt dan zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op.

Op vrijdag 4 maart is het zover: Een zwoele en spannende nacht met de lekkerste latin en soulfull house muziek gebracht door de bekenste DJ's. Een Line-up met meer dan 15 DJ's en artiesten die alles zullen geven om iedereen op de dansvloer te laten swingen, tot in de late uurtjes.Om 23:00 uur openen de gouden deuren van Escape zich voor jou en al je vrienden.Voor meer info ga je naar www.goldenexclusive.nl

1 opmerking

ZIN IN!

check fimpie: http://www.youtube.com/watch?v=3DRmkNKBTbQ