Partyflock
 
­ Nederland

Sneakerz Muzik
Spring Sessions CD tour 2011

gepubliceerd door , op
Sneakerz Muzik
18 februari 2011
FeestSneakerz Muzik · Spring Sessions CD Tour
Datumzaterdag 9 april 2011
WinactieSneakerz Muzik actiegesloten
LocatiePaparazzi
Sneakerz Muzik maakt zich op voor alweer de nieuwste editie van 2011, met zijn succesvolle CD Tour door Nederland! Niemand minder dan de Groovenatics hebben dit dubbelalbum aan elkaar gemixt en zal alle Sneakerz Muzik-liefhebbers wederom niet teleurstellen! Kun jij dus niet wachten tot de bekende outdoorevents van start gaan en wil jij alvast een voorproefje van wat komen gaat? Check dan hier alle info...

Op 9 april zal Dejavu Events in samenwerking met Sneakerz Muzik jullie een muzikale aftrap bezorgen in Club Paparazzi te Valkenswaard! Speciaal voor al jullie Sneakerz Muzik-fans staat er weer een dikke line-up klaar, die garant staat voor een succesvolle Sneakerz-Muzik CD Tour editie. Om te beginnen met Baggi Begovic; zowel als DJ en als producer is deze man internationaal erkend, verwacht deze avond dan ook een performance van formaat! Het DJ-duo Groovenatics, bestaande uit Timo & Yordi, zijn 2 getalenteerde artiesten uit de Sneakerz Muzik-stal. Zij gooiden al lange tijd terug hoge ogen met hun producties en zijn tevens graag geziene performers met hun energieke voorkomen tijdens hun sets. Bijna hetzelfde verhaal geldt voor Ralvero; ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al menig producties op zijn naam staan en qua optredens is hij niet meer weg te denken uit de DJ-wereld! Als upcoming talent presenteert men aan jullie Andy Bastian; deze jongen heeft al op menig bekende landelijke concepten gestaan in zijn nog relatief korte dj-carrière. Nu is de kans om het grote publiek te laten zien wat hij allemaal in zijn mars heeft!

Dit event zal gehost worden door MC Dan Stezo; deze UK-style MC zal laten zien dat Valkenswaard klaar is voor Sneakerz Muzik cd Tour op 9 april 2011! Je Sneakerz Muzik cd Tour ticket koop je voor slechts €5,- (!) in de voorverkoop via Timoco of aan de deur voor € 8,-. Tot Sneakerz Muzik CD Tour op 9 april!

2 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
De sneakerz avonden zijn TOP
gewoon dikke TOP