Partyflock
 
­ Nederland

Timetable en last info Amazone Project
Concrete Jungle

gepubliceerd door , op
Amazone Project
17 december 2010
Na een lange periode brainstormen en organiseren is 'the countdown begonnen! Aanstaande zaterdag zullen alle party animals de 'Concrete Jungle' betreden in de HMH met hoge verwachtingen dankzij de onvergetelijke kick-off editie van 2010 wat Amazone Project direct op de kaart heeft gezet. Niet alleen de partypeople, maar ook Sunnery James en Ryan Marciano en al hun genodigde artiesten zijn er klaar voor om de succesvolle eerste editie te overtreffen voor zowel de nieuwkomers als oudgedienden.

Sunnery: 'Het aftellen is inderdaad begonnen en eerlijk gezegd kan ik niet wachten! We hebben hier een heel jaar naar toe gewerkt. We zullen het publiek verrassen en laten genieten tijdens onze muzikale reis door de Concrete Jungle'.

Ryan: 'Ons gevoel, onze sound, onze vrienden, onze avond en natuurlijk onze fans. Even met zijn allen één zijn. Heerlijk toch? I can't wait!'

Amazone Project 'Concrete Jungle' vindt aanstaande zaterdag, 26 februari, plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam en zal een legendarische avond worden. Wil je hier bij zijn wees dan snel want op = op! Laatste tickets verkrijgbaar via de website www.amazone-project.com

Hieronder de volledige timetable om je favoriete artiesten niet te missen en de laatste event info voor meer duidelijkheid.

See you in the 'Concrete Jungle'!

Timetable
Amazone Project 'Concrete jungle'
22.00-22.50 Genairo Nvilla
22.50-23.45 Daniel Sanchez
23.45-01.00 Mastiksoul
01.00-06.00 Sunnery James & Ryan Marciano(5hrs set!)
06.00-07.00 Secret Cinema

MC Roga, Zawdi MC MC, Jethro Angkotta on percussion

Woohoo! 'Extravaganza'
22:00-22:45 Wurtz
22:45-23:30 FS Green
23:30-00:15 Tjoller Inc.
00:15-01:00 Mr. Speak
01:00-01:45 Abstract
01:45-02:30 Joshua Walter
02:30-03:15 Kevin Bradley
03:15-04:00 Lars Vegas
04:00-04:45 Full Crate
04:45-05:30 Karimo

Dan Stezo, Chamireaux, Christal Empire, Knowledje
Visuals by ZoekDekking

Last event info
Routebeschrijving
Openbaar vervoer
De Heineken Music Hall is zeer gemakkelijk te bereiken met de metro en trein. De metro en de trein stoppen op station Amsterdam Bijlmer ArenA, wat op twee minuten loopafstand van de Heineken Music Hall ligt.
Snel en eenvoudig de route van huis naar de Heineken Music Hall met het openbaar vervoer: www.9292ov.nl

Auto
Vanaf Utrecht & Amsterdam
- Komend vanaf de A2 uit zowel Amsterdam als Utrecht: neem afrit Transferium / Ouderkerk aan de Amstel / Amsterdam Zuidoost. Vanaf hier kunt u uw auto kwijt in één van de parkeergarages: P1/P4/P5/P6. P6 is het dichtstbijzijnde parkeergarage (onder de Heineken Music Hall (maar heeft beperkte capaciteit).
- Transferium / P1 heeft de grootste capaciteit in parkeerplaatsen. Volg bij binnenkomst de bordjes 'Arena boulevard' en u hoeft de boulevard dan alleen nog over te steken.
- P4 en P5 zijn in de Villa Arena gelegen en vandaar is het ongeveer 5 minuten lopen via de Arena boulevard.

Vanaf Amersfoort A1
- Komend vanaf de A1 vanuit Amersfoort, neem afslag A9 richting Schiphol / Amstelveen.
- Neem A2, Amsterdam afrit 1, Transferium.
- Aan het einde van de afrit linksaf en volg eerst de borden 'AMC' en kort daarna 'P6'.
- P6 is de parkeergarage onder de Heineken Music Hall.

Zero tolerance
Amazone Project is een drugsvrij feest. Er geldt een Zero Tolerance beleid. Dit houdt in dat zowel hard- als softdrugs verboden zijn. Als er bij jou een pil wordt aangetroffen zal je van overheidswege worden overgedragen aan de politie, je mag hierna het evenement niet meer betreden.

ID verplicht
De gestelde minimumleeftijd is 18 jaar. Naast je ticket is het van hoog belang dat je een geldig ID bewijs kan overleggen. Ze controleren voor een ieders veiligheid streng op identificatie. Heb je deze niet bij je dan loop je het risico dat de toegang wordt geweigerd.

9 opmerkingen

Aanwezig!

Kan Mastiksoul NIET missen!!!:banana:
Zin in! En de CD komt er ook aan!

"Amazone Project organisatoren Sunnery James & Ryan Marciano mixen voor de tweede maal de beste tracks op een 2CD uitgave. Op vrijdag 25 februari verschijnt de tweede editie van de CD dubbelaar van het Amazone Project evenement. Amazone Project Volume II bevat twee mix CD's die een perfect beeld geven van de typerende sound en dansvloervibes van het succesvolle evenement. Het dubbelalbum bevat tracks van o.a. Erick Morillo, Steve Angello en Dennis Ferrer en natuurlijk van Sunnery James & Ryan Marciano.

Kans maken? Laat een comment achter op http://on.fb.me/hiky3M en maak kans op dit gloednieuwe album van Sunnery James & Ryan Marciano. Op woensdag 23 februari worden 2 winnaars bekend gemaakt! Het album is vanaf nu al te bestellen via http://bit.ly/heXrjV. De volledige tracklist van het album is hier ook te bekijken."
WHOOOOOP WHOOOOOP! Het kriebelt al aardig...eerst even de CD aanschaffen om alvast een kleine preparty op mijn kamer te houden. Op naar Zaterdag!
zo nog 5 dagen en dan weer een mooi feestje en aan alle twijfelaars ga je kaarten halen!!!!!!
Zin hadden we al, met die CD komen we gewoon nog meer in de mood!! Soooo ready for Amazone Project 2011! Whoooohoooop!!
Woeeeiii nog 4 dagen & dan gaat het HMH los van de grond!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Normaal draai je een 1 set max 2 en hun doen het nu 5 uur
dan kun je wel lekker opbouwen

lekker hoor
:lol: Camera opgepoetst na Energy.. dus.. weer ff de stoute schoenen aantrekken... :-) en flitsend de avond door :yes: