Partyflock
 
­ Nederland

Lucien Foort en Candy Dulfer nemen themesong op
Indian Summer Festival

gepubliceerd door , op
Indian Summer Festival
7 januari 2011
Niemand minder dan DJ Lucien Foort en saxofonist Candy Dulfer hebben jl. zaterdag het Indian Summer Themesong 2011 opgenomen. Voor festival organisator Marco Kuiper is daarmee een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. 'Vol trots zat ik zaterdag in de studio te kijken en te luisteren naar twee super professionals die samenkomen voor de Themesong van Indian Summer. Machtig mooi hoe een idee tot uitvoering is gekomen. Het wordt echt een dik nummer en een mooi staaltje van samensmelting van pop en dance!'.

Indian Summer Festival 2011 belooft weer een gigantisch spektakel te worden. Op zaterdag 18 juni staat een ongekend sterke line-up in recreatiegebied Geestmerambacht met klinkende namen als Faithless Sound System, Kane, Sebastian Ingrosso, Caro Emerald, Waylon, Martin Solveig, Go Back to the Zoo, Shermanology, Sunnery James & Ryan Marciano, Ben Liebrand en natuurlijk Lucien Foort en Candy Dulfer.

Wat in 2001 begon als een klein evenement in een feesttent voor slechts 750 bezoekers, groeide in een aantal jaar uit tot een landelijk festival op het recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk met jaarlijks tienduizenden bezoekers. Diverse topartiesten betraden de afgelopen jaren één, of meerdere, van de maar liefst 6 podia die het festival rijk is. Ze bouwden de afgelopen jaren mee aan het positieve en ontspannen imago waar het festival om bekend staat. Het festival biedt podia's met verschillende muziekstijlen zoals pop, rock, 3FM Serious Talent, dance, electro, techno, theater en 80's & 90's.

Voor een impressie van de vorige editie van Indian Summer Festival van 19 juni 2010 jl. kijk je op: www.indiansummerfestival.nl Hier is ook meer informatie over Indian Summer Festival en de kaartverkoop te vinden.

3 opmerkingen

was normaal toch ook op almere strand of was dat dirty dutch?
Uitspraak van MAQ op zondag 20 februari 2011 om 18:05:
was normaal toch ook op almere strand of was dat dirty dutch?

Dirty Dutch vs The World was afgelopen jaar voor het eerst op Almere strand inderdaad. ISF is geloof ik altijd op deze locatie geweest.
Lucien foort! (Y)